Acte de lliurament del II Premi Jove de Còmic Sant Martí 2016

23/11/2016 - 11:38

Premis. Tindrà lloc el dia 29 de novembre a les18,30 h a l'Auditori de Sant Martí, Plaça Angeleta Ferrer,1. A més, ja es pot participar, a través del web i fins el 28 de novembre a les 12 h, en la votació popular per escollir el premi del públic.

Durant l’acte de lliurament del II Premi Jove de Còmic Sant Martí per a la prevenció i  eradicació de la violència masclista 2016, que se celebrarà el proper dia 29 de novembre a les 18 h a l’Auditori de Sant Martí, Plaça Angeleta Ferrer 1, es lliuraran tant els premis del jurat com els del públic.

El web per participar en la votació popular per escollir el premi del públic és: http://www.premijovecomicsantmarti.cat, Les obres es podran votar fins al dilluns 28 de novembre a les 12:00 h.

El premi es convoca amb la finalitat de sensibilitzar adolescents i joves sobre el fenomen de la violència masclista i implicar-los en la lluita per l’eradicació de les discriminacions de gènere i en la creació de nous imaginaris igualitaris i no sexistes a través del llenguatge del còmic, en el marc de la cultura de la pau i de la no violència. 

Organitzat pel Districte de Sant Martí, la Regidoria de Feminismes i LGTBI, Biblioteques de Barcelona, en col·laboració amb l’Associació Trama Serveis Culturals, l’Escola Joso Centre de còmic i arts audiovisuals i  Norma Editorial.