Coneix les obres guanyadores del Premi Jove de Còmic Sant Martí 2018

05/12/2018 - 12:35

Feminismes-Dona. L'acte de lliurament de premis al Casal de Joves Poblenou - Can Ricart va ser l'acte central del programa d'activitats de commemoració del 25N al districte

Les persones i obres guardonades de la IV edició del Premi Jove de Còmic Sant Martí es van donar a conèixer al Casal de Joves Poblenou - Can Ricart el divendres 30 de novembre. Aquest va ser l'acte central del programa d'activitats de commemoració del 25N al districte.

El Casal de Joves Poblenou – Can Ricart es va convertir, per primera vegada, en l’epicentre de la sensibilització i de la reivindicació dels feminismes amb l’acte de proclamació de les persones guanyadores del IV Premi Jove de Còmic Sant Martí.

Amb un jurat plural i multidisciplinar (vegeu-ne els membres al document annex, a l’espai ‘Fitxers relacionats’), el resultat de les seves deliberacions ha estat el següent:

PRIMERS PREMIS

Categoria B

  • Rebélate, Laia Olivella Berrabhi
    És la millor obra que contribueix a trencar els estereotips que fonamenten la violència masclista i en especial a l’empoderament de dones diverses.

Categoria A

  • Muses, Adriana González Verdera
    És la millor obra que contribueix a través del llenguatge del còmic, a donar visibilitat als estereotips culturals que fonamenten la violència masclista amb un llenguatge artístic de qualitat.

PREMIS DEL PÚBLIC

Categoria B

Categoria A

MENCIONS ESPECIALS

Categoria B

Categoria A