DONES DEL MÓN

25/09/2019 - 18:48

«Dones del Món», un espai que pretén donar veu a diferents col·lectius de dones i nenes del món.

Jornada de sensibilització «Dones del Món», una iniciativa que pretén donar veu a diferents col·lectius de dones i nenes del món.

Aquest dissabte 28 de setembre, en el Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu, de la mà de l’Associació Deixa la Teva Empremta, se celebra la Jornada «Dones del Món», una iniciativa que pretén donar veu a diferents col·lectius de dones i nenes de l’Índia, Nepal i Àfrica. Semillas para el Cambio participarà en representació de les dones dels slums de Benarés (l’Índia). A més, aquest any, serà l’ONG a les quals es destinarà la recaptació de l’esdeveniment.

Amb un intens programa d’activitats, es pretén sensibilitzar sobre la situació de la dona en països com l’Índia, Nepal o Àfrica i també recaptar fons per a projectes que estan treballant per a millorar la vida de dones i nenes que viuen en situacions d’extrema pobresa i injustícia.

L’entrada a la Jornada «Dones del Món» serà en modalitat de taquilla inversa per a cadascuna de les diferents activitats. El recaptat es destinarà a l’ONG beneficiària d’aquesta edició.

Semillas para el Cambio, que fa 10 anys que treballa a Benarés, desenvolupa projectes d’alfabetització, formació, micro estalvio i d’ocupació per a dones dels slums de Benarés.

Deixa la Teva Empremta.

L’organització va sorgir com a projecte en el 2009 i es va constituir com ONG en 2017. Està composta per un grup de persones de diferents disciplines de la salut integral, que aposten per un equilibri entre el cos, la ment i esperit com a base de la vida de tot ésser humà. El seu principal objectiu és expandir i ensenyar a utilitzar eines d’apoderament i autoestima, amb la intenció de crear un món més lliure, sa, emocionalment feliç, amb un estil de vida més ecològic i autosuficient. Deixa la teva empremta, té des del principi el lema «Un món millor existeix, creu-lo, crea’l».
Des del 2016 cooperen amb organitzacions de desenvolupament d’àmbit internacional, organitzant diversos esdeveniments a Barcelona per a divulgar la seva missió i recollir fons per als seus projectes de desenvolupament . L’ONG està compromesa amb les dones i nens, especialment a Benarés (l’Índia), Katmandu (Nepal) i Catalunya. Després de conèixer la labor de Llavor per al Canvi a través del seu grup de voluntariat a Barcelona, han decidit incorporar-la als projectes als quals donen suport.