Espai de trobada per a dones treballadores de l'àmbit de la neteja

14/06/2019 - 15:40

Dones i feminismes. Espai de trobada per a dones treballadores de l'àmbit de la neteja

Fas de cambrera de pis o neteges habitacions en hotels, aparthotels, hostals o pensions? Tenim un espai de trobada per a tu.

L’Espai de trobada per a dones treballadores de l’àmbit de la neteja és un projecte orientat a la cura de la salut física i emocional de les treballadores de l’àmbit de la neteja del sector turístic . També vol promoure la creació de vincles entre les dones que treballen de cambreres de pis per tal de fomentar el seu apoderament, participació social i autoorganització.

A l’espai s’hi faran trobades de diferents tipus: des de xerrades sobre malalties professionals i drets laborals, fins a tallers de relaxació, ioga i correcció postural, entre d’altres.

Dates: els dijous 20 i 27 de juny i 4, 11 i 18 de juliol
Horari: de 17.30 h a 19.30 h
Lloc: Casal de Barri de Diagonal Mar (Carrer de la Selva de Mar, 22) Metro i TRAM: Selva de Mar

Totes les activitats són gratuïtes i no cal inscripicó prèvia

Per tal de facilitar la participació de les dones que treballen de cambreres de pis, hi haurà un servei ludoteca per als seus fills i filles.

El projecte s’emmarca dins l’Estratègia contra la Feminització de la Pobresa i la Precarietat de l’Ajuntament de Barcelona i el Pla de Desenvolupament Econòmic del Districte de Sant Martí.

Per a més informació i propostes de continguts i activitats de l’espai:
Tel. 93 413 29 72
Correu electrònic: transversalitat_genere@bcn.cat