Exposició itinerant "Dones de Medalla" a l'Espai Putxet.

21/11/2016 - 10:56

Avui dilluns 21 de novembre s'inaugura l'exposició itinerant "Dones de Medalla" a l'Espai Putxet. Venir a visitar-la per tal de conèixer la història d'aquest guardó i les dones que han rebut tan notable distinció.

L’exposició “Dones de Medalla“, que sorgeix en commemoració del 20è aniversari del lliurament del guardó de la Medalla de la Dona al Districte de Sarrià-Sant Gervasi, es converteix en itinerant. Des del 28 de juny de 2016 fins a l’abril del 2017 es podrà visitar a diferents equipaments d’aquest districte.
Avui dilluns 21 de novembre a les 19h s’inaugura aquesta exposició al Casal de Barri Espai Putxet, on hi serà fins al pròxim 5 de desembre. La podreu visitar de manera gratuïta de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16h a 21h, i dissabtes de 10h a 14h.

La instal·lació es basa en un recull fotogràfic de dones que han rebut la Medalla de la Dona i recull la història d’aquest guardó que durant 20 anys el Consell de la Dona del Districte ha anat atorgant a una dona o entitat en reconeixement a la tasca desenvolupada en una determinada àrea professional, social, de coneixement o vital. Han estat molts i diversos els perfils de les dones guardonades durant aquests 20 anys: la infermera, l’empresària, la biòloga, la mestressa de casa, l’artista, la mestra, la científica, etc. Totes elles dones implicades i compromeses amb la seva realitat i decidides a enfortir el rol de la dona en la societat.

L’organització d’aquesta exposició va a càrrec de Dones Fem, un grup de dones de diferents edats i diverses situacions personals del districte Sarrià – Sant Gervasi unides per dur a terme activitats dirigides a tothom, amb l’objectiu d’aconseguir una relació enriquidora tant en l’àmbit personal, de grup, com social. Cal destacar també la participació del Consell de les Dones de Sarrià-Sant Gervasi, un òrgan consultiu i de participació creat per tractar temes que interessen i posen en valor la dona i que afecten el seu desenvolupament en el si de la societat. El funcionament del Consell i la seva composició oberta asseguren l’espai de debat i discussió democràtica necessaris en el procés de presa de decisions públiques.

fact150311_012