Ja us podeu inscriure als tallers dels PIAD programats per al primer trimestre del 2020!

10/12/2019 - 10:51

Dones i feminismes. Si ets dona, vius, estudies o treballes a Barcelona et pots inscriure als tallers gratuïts dels Punts d'Informació i Atenció a les Dones. Descobreix-ne tots els seus beneficis!

De gener a març del 2020 els Punts d’Informació i Atenció a les Dones (PIAD) organitzen una sèrie de tallers gratuïts a disposició de totes les dones que viuen, estudien o treballen a Barcelona.

Dansa, autodefensa, risoteràpia, autocura… els tallers dels PIAD tenen en comú la connexió i consciència del cos i les emocions com a eina d’autoaprenentatge i apoderament.

Els tallers tindran lloc de gener a març i van dirigits a les dones majors d’edat que vulguin gaudir-ne.

Si us voleu inscriure a algun dels tallers heu de demanar cita al PIAD corresponent trucant al 936 197 311, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dilluns a dijous de 16 a 19 h.

Sempre que ho sol·liciteu amb antelació, els PIAD posen a la vostra disposició un servei de cura d’infants.

Què són els PIAD?
Són Punts d’Informació i Atenció a les Dones que ofereixen informació, formació i assessorament en diferents àmbits. A banda dels tallers, alguns dels serveis que brinden són: assessorament jurídic, acompanyament psicològic individualitzat, atenció en casos de discriminació masclista, així com activitats comunitàries de sensibilització.

Es tracta d’un servei confidencial i gratuït.

Més informació: https://ajuntament.barcelona.cat/dones/ca/informacio-i-atencio/punts-dinformacio-i-atencio-les-dones-piad