Nous tallers dels PIAD per al segon trimestre. Ja t'hi pots inscriure!

26/03/2019 - 13:41

Dones i feminismes. Si ets dona, vius, estudies o treballes a Barcelona ja pots participar als tallers gratuïts dels Punts d'Informació i Atenció a les Dones. Descobreix-ne tots els seus beneficis!

D'abril a juliol els Punts d’Informació i Atenció a les Dones (PIAD) organitzen una sèrie de tallers gratuïts a disposició de totes les dones que viuen, estudien o treballen a Barcelona.

Autoestima, risoteràpia, dansa, autocura… els tallers dels PIAD tenen en comú la connexió i consciència del cos i les pròpies emocions com a eina d’autoaprenentatge i apoderament. Un altre dels punts forts dels tallers dels PIAD és el treball en grup, que apropa les dones entre elles i les ajuda a restablir el seu benestar i millorar les seves eines personals.

Els tallers tindran lloc d’abril a juliol i van dirigits a les dones majors d’edat que vulguin gaudir-ne. Hi ha un PIAD a cada districte, i cada un dels PIAD organitza el seu propi taller.

A més, sempre que ho sol·liciteu amb antelació, els PIAD posen a la vostra disposició un servei de cura d’infants.

Si us voleu inscriure a algun dels tallers heu de demanar cita al PIAD trucant al 936 197 311, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dilluns a dijous de 16 a 19 h.

Què són els PIAD?
Els PIAD són Punts d’Informació i Atenció a les Dones. Es tracta d’un servei públic de l’Ajuntament de Barcelona dirigit a dones majors de 18 anys i noies d’entre 12 i 17 anys que viuen, estudien o treballen a Barcelona.

Els PIAD ofereixen informació, formació i assessorament a les dones. A banda dels tallers, alguns dels serveis que brinden són: assessorament jurídic, acompanyament psicològic individualitzat, atenció en casos de discriminació masclista en qualsevol àmbit, així com activitats comunitàries de sensibilització.

Es tracta d’un servei confidencial i gratuït.

Més informació: https://ajuntament.barcelona.cat/dones/ca/informacio-i-atencio/punts-dinformacio-i-atencio-les-dones-piad