Inscriu-te als tallers del PIAD!

11/01/2019 - 11:09

Si ets dona, vius, estudies o treballes a Barcelona ja pots participar als tallers gratuïts dels Punts d'Informació i Atenció a les Dones. Descobreix-ne tots els seus beneficis!

De gener a març, els punts d’informació i atenció a les dones organitzen una sèrie de tallers gratuïts a disposició de totes les dones que viuen, estudien o treballen a Barcelona.

Risoteràpia, autodefensa, dansa, autoestima… els tallers dels PIAD tenen en comú la connexió i consciència del cos i les pròpies emocions com a eina d’autoaprenentatge i apoderament. Un altre dels punts forts dels tallers dels PIAD és el treball en grup, que apropa les dones entre elles i les ajuda a restablir el seu benestar i millorar les seves eines personals.

Els tallers tindran lloc de gener a març i van dirigits a les dones majors d’edat i a les noies de 12 a 17 anys que vulguin gaudir-ne. Hi ha un PIAD a cada districte, i cada un dels PIAD organitza el seu propi taller.

A més, sempre que ho sol·liciteu amb antelació, els PIAD posen a la vostra disposició un servei de cura d’infants.

Si us voleu inscriure a algun dels tallers heu de demanar cita al PIAD trucant al 936 197 311, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dilluns a dijous de 16 a 19 h.

Els tallers s’inicien la setmana del 14 de gener.

Què són els PIAD?
Els PIAD són Punts d’Informació i Atenció a les Dones, es tracta d’un servei públic de l’Ajuntament de Barcelona dirigit a dones majors de 18 anys i noies d’entre 12 i 17 anys que viuen, estudien o treballen a Barcelona.

Els PIAD ofereixen informació, formació i assessorament a les dones. A banda dels tallers, alguns dels serveis que brinden són: assessorament jurídic, acompanyament psicològic individualitzat, atenció en casos de discriminació masclista en qualsevol àmbit, així com activitats comunitàries de sensibilització.

Hi ha un PIAD per cada districte de Barcelona.

Es tracta d’un servei confidencial i gratuït.