Ja us podeu inscriure als tallers virtuals dels Punts d'Informació i Atenció a les Dones

29/04/2020 - 19:14

Tallers. Tallers dels PIAD des de casa

Amb motiu de la crisi sanitària de la Covid19, els Punts d’Informació i Atenció a les Dones (PIAD) estan tancats al públic temporalment però mantenen l'atenció per telèfon i per correu electrònic i a partir del 27 d'abril ofereixen una àmplia oferta de tallers per fer des de casa. Ja us hi podeu incriure!

Durant els propers mesos els Punts d’Informació i Atenció a les Dones (PIAD) organitzen una sèrie de tallers gratuïts a disposició de totes les dones majors d’edat que viuen, estudien o treballen a Barcelona. Els cursos es faran en línia a través de la plataforma indicada en cada cas.

Dansa, autodefensa, risoteràpia, autocura, esport… els tallers dels PIAD tenen en comú la connexió i consciència del cos i les emocions com a eina d’autoaprenentatge i apoderament.

Inscripcions:

  • Per telèfon: 936 197 311 (de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i de dilluns a dijous de 16.00 a 19.00 hores)
  • O a través del correu electrònic indicat a la fitxa de cada taller

Us podeu inscriure al taller del districte que vulgueu.Si us interessa un taller que ja ha començat podeu preguntar si hi queden places.

Podeu consultar tots els tallers disponibles als fitxers adjunts.

Què són els PIAD?
Són Punts d’Informació i Atenció a les Dones que ofereixen informació, formació i assessorament en diferents àmbits. A banda dels tallers, alguns dels serveis que brinden són: assessorament jurídic, acompanyament psicològic individualitzat, atenció en casos de discriminació masclista, així com activitats comunitàries de sensibilització. Es tracta d’un servei confidencial i gratuït.

Amb motiu de la crisi sanitària de la Covid19, els PIAD estan tancats al públic temporalment però mantenen l’atenció per telèfon i per correu electrònic. Més informació