Jornada: “A Barcelona fem urbanisme de gènere”

06/02/2019 - 13:36

T’has preguntat mai com es pot incorporar el gènere a l’urbanisme de forma pràctica i operativa? En parlarem a la jornada “A Barcelona fem urbanisme de gènere”

Jornada per explicar com s’està treballant des de l’Ajuntament de Barcelona per incorporar la perspectiva de gènere en l’urbanisme de la ciutat.

El proper dijous 14 de febrer les Regidories d’Ecologia Urbana i de Feminismes i LGTBI organitzen una jornada per explicar com s’està treballant des de l’Ajuntament de Barcelona per incorporar la perspectiva de gènere en l’urbanisme de la ciutat. Tant en els espais que configuren la vida quotidiana de les persones com en la intervenció en grans obres i transformacions de la ciutat.

Es tracta d’una jornada orientada, sobretot, al personal tècnic i professionals interessades.

Entre d’altres continguts, es farà una valoració de les diferents marxes exploratòries que s’han realitzat, incloent la projecció d’un breu vídeo, i  es presentarà el nou Manual d’urbanisme de la vida quotidiana.

La jornada tindrà lloc el dijous 14 de febrer de 12.00 h a 14.00 h a l’Auditori de la Biblioteca Jaume Fuster (Pl. de Lesseps, 20-22).

L’acte és gratuït però cal inscriure-s’hi a: transversalitat_genere@bcn.cat

Us hi esperem!

Més informació:

https://ajuntament.barcelona.cat/dones/ca/compromis-amb-lequitat-de-genere/urbanisme