Les dones comparteixen inquietuds al grup Troba’t

07/10/2019 - 13:55

Feminismes. El Servei de Convivència i Interculturalitat d'Horta-Guinardó posa en marxa una nova edició del projecte Troba’t, que començarà el dimarts 5 de novembre.

El Servei de Convivència i Interculturalitat d'Horta-Guinardó posa en marxa una nova edició del projecte Troba’t, que començarà el dimarts 5 de novembre a les 17 h al barri del Carmel.

Troba’t va adreçat a dones del districte d’Horta-Guinardó i s’iniciarà el proper mes de novembre i acabarà al març. És un grup d’apoderament per a dones que estiguin vivint una situació complexa o de canvi. El projecte està format per 20 sessions on es treballaran aspectes de la conducta humana i competències personals, com enfortir les relacions personals, l’autoconeixement i l’autoestima, s’aprendran tècniques de relaxació i es realitzaran sortides de caire cultural. Totes les sessions seran conduïdes per una psicòloga especialitzada.

El Troba’t s’iniciarà el dimarts 5 de novembre i finalitzarà el dimarts 31 de març. Les sessions es realitzaran al Centre Cívic El Carmel (C. Santuari 27) tots els dimarts de 17 a 19 h. És recomanable que les dones participin a totes les sessions per al bon procés personal i del grup. El projecte és gratuït i ofereix servei de cura dels fills i filles per a les dones que ho necessitin.

El procediment per accedir al projecte és posant-se en contacte amb el Servei de Convivència i Interculturalitat HG per a concertar una entrevista individual amb la dinamitzadora del grup i posteriorment poder accedir al grup. Si hi estàs interessada, només cal enviar un correu a serveiconvivenciahg@bcn.cat o trucar al telèfon 619 116 098.

Adjunts