Nous tallers en línia dels Punts d'Informació i Atenció a les Dones: inscripcions obertes!

25/06/2020 - 10:22

Nous tallers en línia dels Punts d'Informació i Atenció a les Dones (PIAD)

Després de l'èxit dels primers tallers virtuals que van començar el mes d'abril, els Punts d'Informació i Atenció a les Dones han programat nous tallers gratuïts per al mes de juliol. Ja us hi podeu inscriure!

Mindfulness feminista, autoestima, gestió de l’ansietat, autodefensa,… els tallers dels PIAD tenen en comú la connexió i consciència del cos i les emocions com a eina d’autoaprenentatge i apoderament.

Estan adreçats a totes les dones majors d’edat que viuen, estudien o treballen a Barcelona. Els cursos es faran en línia a través de la plataforma indicada en cada cas.

Inscripcions:

  • Per telèfon: 936 197 311 (de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i de dilluns a dijous de 16.00 a 19.00 hores)
  • O a través del correu electrònic indicat a cada taller

Us podeu inscriure al taller del districte que vulgueu.Si us interessa un taller que ja ha començat podeu preguntar si hi queden places.

Podeu consultar tots els tallers disponibles als fitxers adjunts.

Què són els PIAD?
Són Punts d’Informació i Atenció a les Dones que ofereixen informació, formació i assessorament en diferents àmbits. A banda dels tallers, alguns dels serveis que brinden són: assessorament jurídic, acompanyament psicològic individualitzat, atenció en casos de discriminació masclista, així com activitats comunitàries de sensibilització. Es tracta d’un servei confidencial i gratuït. Més informació