Nova edició del curs “RESET”, dirigit a nois joves

18/01/2017 - 10:24

Homes Igualitaris impulsen la segona edició de la formació sobre masculinitats i gènere, portada a terme per professionals especialitzats. El curs s’inicia el proper divendres dia 20 de gener.

L’Associació Homes Igualitaris organitza la segona edició del curs “RESET”. Es tracta d’una formació de nois joves en temes de masculinitats i gènere. El curs comença el 20 de gener i la inscripció continua oberta.

El curs RESET pretén adreçar-se a nois joves i dialogar amb ells sobre què significa ser home. Ho fan amb una mirada de gènere, atents a les desigualtats per raó de sexe, a la violència, als efectes que el patriarcat neoliberal té sobre les nostres vides i sobre les vides de les nostres parelles. Es reflexionarà sobre com els sistema patriarcal ha modelat els nostres cossos, les nostres actituds i emocions, les nostres vides. I es mirarà d’anar desmuntant conjuntament el pes que la socialització de gènere ens ha posat al damunt.

La primera fase del curs pretén ser, sobre tot, de conscienciació, de sensibilització i va adreçada a tot tipus de nois joves que hi vulguin reflexionar i aprofundir. En la segona part es tractarà de preparar-los per aquest treball construint amb ells eines metodològiques d’intervenció en diverses temàtiques. El curs finalitza amb l’elaboració personal d’un projecte d’intervenció amb nois joves.

 

PROGRAMA

Mòdul 1: Sensibilització en matèria de masculinitats alternatives i gestió de les emocions.

Mòdul 2: Metodologies de treball amb joves.

 

DATES

Divendres 20 i 27 de Gener,  3 i 10 de Febrer

Dissabtes 18 i 25 de Febrer,  4 i 11 de Març

HOMES IGUALITARIS (AHIGE Catalunya)

Tf: 640 05 89 61 / 93 424 68 70