Obertes les votacions per triar el millor projecte dels presentats al Premi 8 de Març - Maria Aurèlia Capmany 2021

17/05/2021 - 09:50

Premi. Premi 8 de Març 2021: Obertes les votacions del premi del Públic.

Del 17 de maig al 17 de juny, podeu votar la millor proposta de les 13 presentades al Premi 8 de Març d'aquest any. El projecte que tingui més suports rebrà el premi del Públic, dotat amb 3.000 euros.

Aquest any, a causa de la pandèmia, la votació del premi del Públic no es podrà fer presencialment el dia de l’acte de lliurament del guardó com s’ha fet els darrers anys. La votació es farà en línia a través de la plataforma Decidim.

Hi poden participar les persones empadronades a Barcelona més grans de 14 anys. Per poder fer la votació us heu de registrar prèviament, a través d’aquest enllaç.

Podeu consultar els projectes i votar-los en aquest enllaç.

Premi 8 de Març 2021: 24 hores al dia, 365 dies l’any – Democratitzem les cures
L’objectiu de l’edició d’aquest any és premiar projectes amb perspectiva de gènere, interseccional i de justícia social, que posin en el centre el treball de cures, promovent la corresponsabilitat social i comunitària, la reducció de les desigualtats i l’empoderament i la participació política de les dones.

El premi estableix una sola categoria de projecte i dos premis:

    • Premi del Jurat al millor projecte, dotat amb 15.000 euros.
    • Premi del Públic al millor projecte, dotat amb 3.000 euros

El premi del Públic es pot votar fins al 17 de juny, us animem a participar-hi!

Acte de lliurament
L’acte de lliurament, on es donarà a conèixer el premi del jurat i el premi del públic, tindrà lloc el 30 de juny a les 18.00 hores i es podrà seguir en línia a través del canal de YouTube de Feminismes i LGTBI.