Peça de teatre fòrum: ‘Perdona? El que no volem veure’

16/12/2021 - 11:33

Justícia Global. Dilluns, 20 de desembre, a les 16 h, al Teatre de Sarrià. Aquesta peça de teatre fòrum vol reflexionar vers els estereotips sobre racisme, “capacitisme”, homofòbia i feminisme.

Dilluns, 20 de desembre, a les 16 h, al Teatre de Sarrià. Aquesta peça de teatre fòrum vol reflexionar vers els estereotips sobre racisme, “capacitisme”, homofòbia i feminisme.

El muntatge, recomanat per a tots els públics, és a càrrec del Teatre de Sarrià i compta amb la participació de l’escola Jesuïtes Sarrià, el Centre d’acollida Sant Joan de Déu i Fundació Assis.

La representació de la peça està inclosa en el Projecte ‘El Triangle Inclusiu’ en el que un grup-classe de secundària i un grup en situació de vulnerabilitat: menors no acompanyats, persones sense sostre i/o dones que han patit situacions de violència de gènere, ens fan reflexionar sobre l’educació per la Justícia global en l’àmbit de l’educació, en concret, des de la justícia econòmica, la justícia de gènere i el dret al refugi, a desplaçar-se i a migrar.

En acabar la representació, s’obrirà un espai de debat entre el públic assistent.

Presentaran i dirigiran l’acte, Cristina Arenas i Mònica Barrio, talleristes del Projecte Triangle Inclusiu.

Aquesta activitat forma part de les jornades ‘Drets Humans i migració des de la mirada de la justícia global’.

Cal inscripció prèvia: https://sarria.fila12.cat/