Des de l’any 2005 l’Ajuntament de Barcelona convoca el Premi 25 de Novembre, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, i en el marc de l’Acord Ciutadà per una Barcelona lliure de violència contra les dones.

Partint de la premissa que la violència masclista és una vulneració greu dels drets humans, l’Ajuntament de Barcelona vol contribuir a avançar vers la plena ciutadania, l’autonomia i la llibertat de les dones de la ciutat.

L’objectiu de la convocatòria és oferir recursos econòmics i suport institucional que facilitin la realització del projecte guanyador, que haurà de ser inèdit o estar a l’inici de la seva implementació.

Població a la qual s’adreça

  • Hi poden participar les persones físiques, les associacions, els grups de fet i les entitats de qualsevol índole (comercials, culturals, veïnals, etcètera); els espais de lleure i oci; les escoles, els centres educatius i d’ensenyament; els equipaments i els serveis cívics, socials, culturals i de l’àmbit de la salut, i els grups, les associacions o les entitats sense ànim de lucre de la ciutat de Barcelona.
     

2022: XVII edició del premi

Amb el lema "Sumant aliances contra el masclisme", l’objectiu de l’edició d’enguany és donar suport a projectes que treballin la prevenció de les violències masclistes en els àmbits de l’esport, l’activitat comercial, la cultura o el món de l’educació

Presentació de projectes: de l’1 al 19 de setembre de 2022.

A l’apartat “Més informació”, hi trobareu les bases específiques del premi i els models normalitzats per aportar la documentació esmentada a les bases.