Qui s'hi pot presentar?

Les candidatures a qualsevol de les modalitats del premi Dona i Esport es podran proposar a títol personal o bé per mitjà d'altres persones físiques o jurídiques.

D'aquesta manera, no només s'hi poden presentar les esportistes, sinó que els clubs, les entitats i les associacions també poden presentar les seves candidatures. Igualment, els mitjans de comunicació o periodistes poden presentar la seva pròpia candidatura o la d'altres professionals.

Categories:

PREMI MIREIA TAPIADOR A LA PROMOCIÓ DE L'ESPORT, dirigit a les dones que han destacat en la seva tasca de difusió i promoció de l'esport.

Per accedir al procés de presentació de candidatures faci clic aquí

PREMI A LA DONA ESPORTISTA, que distingeix la tasca social a favor de l’esport femení, la dedicació i els mèrits esportius. Podran ser candidates al "Premi a la Dona Esportista" les dones que hagin destacat en la seva trajectòria esportiva, la seva repercussió social i la seva aportació al món de l’esport en competició o hagin aconseguit alguna fita esportiva durant l'any anterior. També podran ser candidates aquelles dones que s'hagin dedicat a l'entrenament tant de noies com de nois, en categories destacades i que hagin aconseguit fites esportives o passos importants per la igualtat de la dona dins el món de l'esport.

Per accedir al procés de presentació de candidatures faci clic aquí

PREMI AL MITJÀ DE COMUNICACIÓ, que reconeix les persones o els mitjans que han destacat per la tasca de promoció i difusió de fets, activitats i èxits relacionats amb les dones i l'esport. Podran ser candidats o candidates al "Premi al Mitjà de Comunicació" les propostes de treball periodístic de caràcter divulgatiu, informatiu o d’opinió, en premsa escrita, ràdio, televisió (en format analògic) i/o en format digital/on line (ràdio, premsa, televisió, webs, blogs periodístics...) realitzat, editat, o fet públic a Barcelona durant l'any anterior i relacionats amb les dones i l'esport.

Per accedir al procés de presentació de candidatures faci clic aquí

PREMI AL CLUB ESPORTIU, que té la finalitat de reconèixer a l'entitat esportiva de Barcelona que ha destacat per la seva tasca de promoció de l’esport femení per la seva trajectòria o la consecució d'una fita esportiva en l'àmbit de l'esport femení durant l'any anterior. O bé, fomentar la participació i presència de les dones en tots els àmbits d'actuació impulsant el principi d'igualtat d'oportunitats.

Per accedir al procés de presentació de candidatures faci clic aquí

PREMI A LA DONA DIRIGENT ESPORTIVA, dirigit a les dones que han destacat en la seva tasca professional realitzada en càrrecs directius o de gestió com ara directora o presidenta de club, associació, federació, etc. o que la seva tasca es distingeixi per l’emprenedoria en el mon de l’activitat física i l’esport.

Per accedir al procés de presentació de candidatures faci clic aquí

Les candidatures es poden presentar a títol personal o bé poden presentar la candidatura altres persones físiques o jurídiques.

Bases Premi Dona i Esport

Convocatòria Premi Dona i Esport