Qui s'hi pot presentar?

Les candidatures a qualsevol de les modalitats del premi Dona i Esport es podran proposar a títol personal o bé per mitjà d'altres persones físiques o jurídiques.

D'aquesta manera, no només s'hi poden presentar les esportistes, sinó que els clubs, les entitats i les associacions també poden presentar les seves candidatures. Igualment, els mitjans de comunicació o periodistes poden presentar la seva pròpia candidatura o la d'altres professionals.

Categories:

PREMI MIREIA TAPIADOR A LA PROMOCIÓ DE L'ESPORT, dirigit a les dones que han destacat en la seva tasca de difusió i promoció de l'esport.

PREMI A LA DONA ESPORTISTA, que distingeix la tasca social a favor de l’esport femení, la dedicació i els mèrits esportius. Podran ser candidates al "Premi a la Dona Esportista" les dones que hagin destacat en la seva trajectòria esportiva, la seva repercussió social i la seva aportació al món de l’esport en competició o hagin aconseguit alguna fita esportiva durant el 2018. També podran ser candidates aquelles dones que s'hagin dedicat a l'entrenament tant de noies com de nois, en categories destacades i que hagin aconseguit fites esportives o passos importants per la igualtat de la dona dins el món de l'esport.

PREMI AL MITJÀ DE COMUNICACIÓ, que reconeix les persones o els mitjans que han destacat per la tasca de promoció i difusió de fets, activitats i èxits relacionats amb les dones i l'esport. Podran ser candidats o candidates al "Premi al Mitjà de Comunicació" les propostes de treball periodístic de caràcter divulgatiu, informatiu o d’opinió, en premsa escrita, ràdio, televisió (en format analògic) i/o en format digital/on line (ràdio, premsa, televisió, webs, blogs periodístics...) realitzat, editat, o fet públic a Barcelona durant el 2018 i relacionats amb les dones i l'esport.

PREMI AL CLUB ESPORTIU, que té la finalitat de reconèixer a l'entitat esportiva de Barcelona que ha destacat per la seva tasca de promoció de l’esport femení per la seva trajectòria o la consecució d'una fita esportiva en l'àmbit de l'esport femení durant el 2018. O bé, fomentar la participació i presència de les dones en tots els àmbits d'actuació impulsant el principi d'igualtat d'oportunitats

Les candidatures es poden presentar a títol personal o bé poden presentar la candidatura altres persones físiques o jurídiques.

Bases Premi Dona i Esport

Convocatòria del XII Premi Dona i Esport