Adhereix-te al Manifest

Adhereix-te al Manifest de Defensa i Igualtat de Gènere a l’Esport sobre la no discriminació per raó de gènere en els esdeveniments esportius. Pots fer-ho a títol personal o com a representant d’una entitat, institució o empresa.Adherir-me a títol personal
Adherir-me representant una entitat

Nom i cognoms:

Telèfon:

DNI:

Email:

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem que, en tramitar aquest document, doneu consentiment, marcant les caselles a l’ efecte (), a que l’Ajuntament de Barcelona tracti les vostres dades amb les finalitats i motivacions:

Gestió de la inscripció al "Manifest de Defensa i Igualtat de Gènere a l’Esport", legitimada en base al consentiment de l’interessat. Les seves dades seran tractades per l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona com a ‘encarregat del tractament’ per a la gestió pròpia d’aquesta acció d’adhesió i totes les activitats emmarcades en aquest Manifest (estadístiques, convocatòries, comunicacions, actes, etc.). En aquests casos les dades seran utilitzades per a: gestionar, tramitar i administrar l’adhesió, publicar dades estadístiques, realització d’informes, anàlisis i enquestes, i en cas de la realització d’actes, la publicació de fotografies i/o vídeos de la seva participació; i sempre sota les directrius del responsable del fitxer: l’Ajuntament de Barcelona.
Rebre informació dels actes i activitats esportives municipals de l’Institut Barcelona Esports, d’altres activitats esportives de la ciutat i comunicacions de l’Ajuntament de Barcelona, legitimada en base al consentiment de l’interessat.