Teatre 'Allò que hi ha després del diumenge' d’AMAGA i Anna Serrano

Sinopsi

Lluny de casa, en un paisatge de costa, Joe es dedica a transportar turistes d’una illa a una altra amb una Zodiac. En un d’aquests trajectes rep l’impacte d’un llamp que el deixa inconscient, estès sobre l’embarcació enmig del mar. De totes les tardes de diumenge possibles, li ha tocat aquesta. Però, què hi ha després del diumenge? Sembla que Caront, amb la seva barca, encara no pugui efectuar el traspàs a l’altre costat i que, plegats, s’hagin de quedar navegant en el mar immens de la ment fins que es resolgui la situació.

Allò que hi ha després del diumenge és un viatge boirós que vol aproximar-se a l’interior d’una persona atrapada en un món real que es difumina i un món subjacent que es manifesta cada cop més. En un entorn on allò familiar esdevé desconegut, coneixem la dimensió a la qual arriba el nostre protagonista i descobrim com l’atzar modifica les nostres vides.

Creació: Isabel Bassas Portús, Arnau Boces Obis, Àlex Cabré Calleja, Eduard Molins Alentà i Victor Pérez-Pallarès Setó (AMAGA)

Dramatúrgia i direcció: AMAGA i Ana Serrano

Repartiment: Arnau Boces Obis, Àlex Cabré Calleja, Eduard Molins Alentà i Victor Pérez-Pallarès Setó

Escenografia i vestuari: AMAGA

Il·luminació: Gabriela Bianchi Flores

Espai sonor i audiovisuals: Victor Pérez-Pallarès Setó

Moviment: Ester Guntín

Construcció d’escenografia: Jordi Ledesma

Fotografia i vídeo: Berta Esteve Monja

Assessorament conceptualització: Marc Cartanyà Pena

Producció: Isabel Bassas Portús

Agraïments: David Boces, Gael Cabré, Anna Climent, Marc Espinosa, El Sidral, Inhabitants, Íntims Produccions, PEDRA i Margarida Troguet

Una producció d’AMAGA

Horaris

Sala Beckett - Obrador Internacional de Dramatúrgia

Adreça:
C Pere IV, 228*232
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Poblenou
Població:
Barcelona

Comparteix aquest contingut