Esteu aquí

15a edició del Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona

Drets Humans. Una finestra a les injustícies del món.

Entre els propers 15 i 23 de novembre tindrà lloc la 15a edició del Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona, el certamen independent dedicat als drets humans més antic d’Espanya.

Al llarg de la seva trajectòria, el Festival ha projectat pel·lícules de tots els gèneres, en què es denuncien situacions dramàtiques d’explotació i injustícia sofertes per persones i comunitats d’arreu del món. Les seves històries ens parlen de víctimes de guerra, d’explotació, de violència de gènere, de repressió de pobles i minories, o de la lluita pel reconeixement de drets com l’alimentació, la sanitat, o la defensa del medi ambient, entre d’altres.

En aquesta edició, el Festival ofereix més de 100 pel·lícules de tots els gèneres i durada, organitzades en quatre sessions diàries als Cinemes Texas i dues al Cinema Maldà. Pel·lícules d’alta qualitat cinematogràfica, i d’altres que, de factura més modesta, es fonamenten en el valor de la denúncia valent i la proximitat.

Enguany el Festival organitza cinc taules rodones amb importants experts sobre qüestions com el comerç d’armes, el canvi climàtic i les fake news. També s’organitza un taller sobre pensament crític, quatre master-class a diferents facultats de Barcelona, i cinc sessions a centres penitenciaris de la província.

Si t’agrada el cinema, i ets sents compromès amb les injustícies d’aquest món, tens una cita doblement estimulant al Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona.

Més informació

Comparteix aquest contingut