Esteu aquí

Accés a la justícia i no-discriminació: propostes des del món local

OND. Jornada oberta al Centre cultural La Farinera del Clot, el pròxim 15 de març.

Amb motiu dels actes de celebració dels 25 anys d’existència de l’Oficina per la No discriminació de Barcelona, el pròxim 15 de març tindrà lloc la Jornada “Accés a la justícia i no-discriminació: propostes des del món local” al Centre cultural La Farinera del Clot.

La jornada vol seu un espai de reflexió sobre els reptes actuals per a desplegar mecanismes de reparació de persones víctimes de discriminació i delictes d’odi, tant des del punt de vista de l’accés a la justícia formal, com de l’activació d’altres recursos, com pot ser la potestat sancionadora administrativa i/o les pràctiques restauratives.

L’acte comptarà amb la participació de representants de l’administració municipal, autonòmica i estatal, de la sindicatura de greuges, del sistema judicial, de cossos policials, d’entitats de suport a víctimes de discriminació i de testimoniatges.

Podeu consultar el programa complet a través del següent enllaç.

L’assistència és gratuïta, només cal inscriure’s escrivint un correu electrònic amb el nom complet de les persones que hi assistireu a: dretsciutadania@bcn.cat. En cas que necessiteu servei d’interpretació en llengua de signes podeu demanar-lo fins al pròxim 6 de març enviant un correu electrònic a la mateixa adreça de correu electrònic.

Més informació