Esteu aquí

Borsa de viatge i estada de formació per a realitzar el 37è Curs Anual de Drets Humans 2019

Drets Humans. Convocatòria adreçada a persones que treballin en l’àmbit de la promoció i defensa dels drets humans.

El proper 18 de desembre finalitza el termini per presentar-se a la convocatòria de borses de viatge i estades de formació per realitzar el 37è Curs Anual de Drets Humans, que se celebrarà a Barcelona del 18 de març al 4 d’abril de 2019.

Aquest curs s’organitza anualment amb l’objectiu de donar una primera aproximació als drets humans, així com abordar els reptes que afronta la seva defensa i progrès, i en aquesta propera edició se centrarà en analitzar i donar resposta a l’actual context de regressió i limitació de drets i llibertats.

La convocatòria de borses està adreçada a persones que treballin, de forma remunerada o voluntària, en l’àmbit de la promoció i defensa dels drets humans davant la reducció de l’espai de la societat civil, procedents de les àrees geogràfiques del continent americà, d’Europa de l’Est, del Magreb o de l’Orient Mitjà.

Si encara no us hi heu presentat, cal omplir el formulari de sol·licitud en línia i adjuntar la documentació requerida. Podeu consultar tota la informació a través del següent enllaç.

Comparteix aquest contingut