Esteu aquí

Cloenda de curs del programa Escoles per la Igualtat i la Diversitat

Educació. Programa de formació, assessorament i acompanyament als centres educatius per promoure models relacionals basats en valors com la igualtat, l’equitat i el respecte.

El passat 23 de maig, el Casinet d’Hostafrancs va acollir el tancament de curs del programa d’Escoles per la Igualtat i la Diversitat. L’acte va comptar amb la participació de l’escola Mestre Morera, l’escola Gaia i l’Institut XXV Olimpíada.

Escoles per la Igualtat i la Diversitat és un programa de formació, assessorament i acompanyament als centres educatius impulsat des de l’Ajuntament de Barcelona en coordinació amb el Consorci d’Educació. El seu objectiu és promoure models relacionals en l’alumnat, basats en valors com la igualtat, l’equitat i el respecte, així com prevenir la violència en les interaccions personals per raons de diversitat afectiva sexual i de gènere, d’origen cultural i religiós, o funcional.

El projecte es va desenvolupar com a experiència pilot a 11 centres educatius de la ciutat entre el 2014 i el 2017, i el curs 2018-2019 s’ha implantat definitivament com a programa, arribant a 15 centres educatius.

Aquest programa compta amb la participació de la Direcció de Serveis de Drets de Ciutadania i Diversitat.

Comparteix aquest contingut