Esteu aquí

Com parlem dels drets humans durant la COVID-19?

Drets humans. Trobada virtual amb Israel Butler, autor de la guia “How to talk about human rights during COVID-19?”

El Centre de Recursos en Drets Humans de l’Ajuntament de Barcelona organitza una trobada virtual amb Israel Butler, autor de la guia  “How to talk about human rights during COVID-19?”, publicada per l’organització europea Civil Liberties Union for Europe (Liberties). El debat tindrà lloc el pròxim dimecres, 13 de maig, a les 12 hores, via zoom. L’exposició serà impartida en llengua anglesa, tot i que es podran realitzar preguntes en català i castellà.

En la situació d’emergència generada per la COVID-19, diferents governs i mitjans de comunicació han alimentat narratives que emmarquen els drets humans com un obstacle per a la salut pública. Persones, organitzacions i institucions que treballen pels drets humans aposten per reforçar marcs positius que expliquin per què en un moment com l’actual els drets humans són imprescindibles.

La guia de Liberties recorda que els drets humans són eines que poden fomentar que la salut i el benestar estiguin al centre de les polítiques públiques, i ofereix recomanacions pràctiques per orientar campanyes i comunicacions que defensin els drets humans i els apropin a la ciutadania.

La trobada amb Israel Butler està dirigida a membres d’organitzacions que treballen pels drets humans, en especial persones responsables de la comunicació i/o disseny de campanyes. Cal fer arribar la inscripció a formacio.crdh@bcn.cat abans de l’11 de maig. Les places són limitades.

Comparteix aquest contingut