Esteu aquí

Commemoració del Dia del Migrant

Persones migrants. Acte institucional al Saló de Cent de l’Ajuntament.

El proper dimarts, 18 de desembre, se celebra el Dia Internacional del Migrant, una diada proclamada per l’Assemblea General de les Nacions Unides el 4 de desembre de l’any 2000, davant “l’interès de la comunitat internacional en protegir efectivament i plena els drets humans de totes les persones migrants, i destacant la necessitat de seguir tractant d’assegurar el respecte dels drets humans i les llibertats fonamentals de totes les persones migrants”.

Aprofitant aquesta diada, la tarda del dia 18, a les 18.30h, l’Ajuntament de Barcelona celebrarà un acte commemoratiu al Saló de Cent, en què es pronunciarà una conferència i es realitzarà el lliurament del 10è Premi Consell Municipal d’Immigració.

En l’edició d’enguany, el premi vol promoure el reconeixement de projectes o treballs d’especial interès en relació a la temàtica “Persones immigrades i discriminació en el dret a l’habitatge”, i en aquest sentit, la conferència anirà a càrrec de Dèlia Ccerare, de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH). Per finalitzar l’acte, s’oferirà un actuació musical de Baishali Sarkar i Adi Mahler.

Si voleu assistir a l’esdeveniment, cal confirmar la vostra assistència a l’adreça de correu electrònic  consellimmigracio@bcn.cat.

Comparteix aquest contingut