Esteu aquí

Del Black Lives Matter a la lluita contra el racisme a Barcelona

Drets humans. Debat virtual organitzat pel Centre de Recursos en Drets Humans

En un context de lluita global contra el racisme, des de l’assassinat de George Floyd als EUA fins a la lluita contra la discriminació a Barcelona, cal poder pensar estratègies que connectin les reivindicacions i permetin avançar cap a unes ciutats de drets en igualtat.

En aquest sentit, des del Centre de Recursos en Drets Humans de l’Ajuntament de Barcelona, el pròxim 21 d’octubre s’organitza el debat virtual titulat “Del Black Lives Matter a la lluita contra el racisme a Barcelona”, la primera activitat del cicle mensual Parlem de drets, impulsat pel centre.

El Centre de Recursos en Drets Humans és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona per posar els drets al centre de la vida de la ciutat i de les polítiques públiques, oferint formació, assessorament i divulgació dels drets humans.

El debat comptarà amb les veus de Wes Bellamy (tinent d’alcalde de Charlottesville, 2016-2019) i Desirée Bela (activista i comunicadora), i la moderació del Consell de Joventut de Barcelona. A l’acte també hi participarà un membre de la Comunitat Negra Africana i Afrodescendent (CNAA-CAT) i un membre de l’European Network of Women of African Descent (ENWAD).

L’aforament del debat és limitat, pel que cal realitzar inscripció prèvia a través del correu electrònic inscripcions.crdh@bcn.cat.

Hi haurà servei d’interpretació simultània de l’anglès al català.

El proper 21 d’octubre, a les 17.30 hores, teniu una cita amb els drets humans.

Comparteix aquest contingut