Esteu aquí

Dignificació del treball de la llar i les cures a la Trobada BCN Ciutat Diversa

Diversitat. El CMIB dedica enguany la Trobada BCN Ciutat Diversa a la dignificació del treball de la llar i les cures.

El Consell Municipal d’Immigració de Barcelona (CMIB) dedica enguany la seva activitat central entorn de la dignificació del treball de la llar i les cures.

Així, el passat 22 d’octubre, en el marc de la Trobada BCN Ciutat Diversa, la Carpa Auditori va acollir al llarg de la jornada diferents taules rodones per visibilitzar la realitat de la qüestió.

Al matí es van presentar testimonis directes de la situació de les persones treballadores de la llar, realitzant-se més tard una exposició del marc laboral que defineix les condicions de treball i drets laborals dels treballadors i treballadores de la llar.

Per la tarda es va debatre al voltant de la formació en l’àmbit del treball de la llar i la dificultat a l’hora d’acreditar tant estudis com experiència, realitzant-se en darrer lloc una anàlisi de l’impacte de la llei d’estrangeria en el treball de la llar.

L’acte va ser completat amb la lectura d’un manifest i la presentació d’un vídeo de sensibilització, realitzat amb la participació de les entitats del sector.

Més informació

Comparteix aquest contingut