Esteu aquí

Donem la benvinguda a les últimes entitats adherides a la Xarxa BCN Antirumors!

Us presentem les últimes dotze entitats adherides a la Xarxa BCN Antirumors.

Biblioteca Sofia Barat

És un equipament cultural i de proximitat obert a tothom. La seva oferta de serveis garanteix l’accés democràtic a la informació, la transmissió de coneixements, la formació, l’educació permanent, l’autoformació i el lleure. Més informació.

Associació Catnova

Associació sense ànim de lucre dedicada a la inserció sociolaboral de persones immigrants, principalment dones majors de 45 anys i persones immigrants majors. Tenim programes de formació, voluntariat i d’interculturalitat. Més informació.

Associació Ateneu Transformadors

El Casal de Barri Transformadors és un projecte de l’associació Ateneu Transformadors, creat per tal de teixir una xarxa amb les veïnes del barri tenint en compte les interseccionalitats, necessitats, i realitats de les diferents i diverses persones que viuen al barri i que volen participar del Casal. Més informació.

Associació Guineocatalana Virgen de Bisila

Fem tallers d’antiracisme, tallers de cuina africana i un programa de ràdio per mostrar referents afrodescendents i trencar estereotips de raça i culturals. Més informació.

Associació Cultural TUDANZAS

TUDANZAS genera projectes artístic-socials que promouen la interacció social col·lectiva a través d’esdeveniments tal com el Festival Social TUDANZAS, el Mercat d’Art social i Comunitari. Així que els laboratoris de creació d’art-educació per desconstruir els prejudicis i estigmes existents a la societat. Més informació.

Centre Cívic Convent Sant Agustí

Casal Infantil i Espai Jove ubicats al Centre Cívic del Convent de Sant Agustí. Més informació.

Institut 22@

Institut públic del Poblenou que a través del nostre PEC busquem promoure el desenvolupament integral de les persones, afavorir la participació activa i responsable en la societat, desenvolupar la capacitat de fer-se preguntes, qüestionar i fomentar els vincles positius a través de l’empatia, el respecte i la cooperació. Més informació.

Institut El Joncar

Som un institut de nova creació públic i laic situat al Poblenou, amb actualment 360 alumnes i un total de 36 professores. Al nostre programa educatiu posem molt d’esforç en formar a persones implicades amb l’entorn i crítiques amb la realitat que ens envolta. Realitzem projectes amb l’alumnat basats en els seus interessos i vinculats als objectius de desenvolupament sostenible. Més informació.

Institut Caterina Albert

Centre públic d’educació secundària. Més informació.

Escola Mestre Morera

Som una escola i fem una tasca educativa. Més informació.

Escola Timbaler del Bruc

Escola d’educació infantil i primària. Més informació.

Institut Bosc de Montjuïc

Educació secundaria obligatòria, ciències socials, institut públic. Més informació.

Si vosaltres també en voleu formar part, us podeu adherir clicant al següent enllaç.

Comparteix aquest contingut