Esteu aquí

El projecte artístic comunitari AKANA al Grec’18

Poble Gitano. Projecte d'intervenció socioeducativa a través de les arts escèniques amb nens i joves gitanos del barri de La Mina.

Per tal de combatre el desconeixement, rebuig i discriminació que encara avui pateix sovint la cultura gitana, l’entitat Veus Gitanes ha creat, en col·laboració amb el Centre Cultural Gitano de La Mina, el projecte d’intervenció socioeducativa AKANA, una proposta escènica multidisciplinària per parlar sobre la història del poble gitano des d’una perspectiva lliure de prejudicis.

Un grup de nois i noies d’entre 9 i 25 anys, majoritàriament del barri de la Mina, han estat convidats a crear un muntatge que, revivint la història i els valors del poble gitano i recordant les persecucions de què ha estat objecte, contribueixi a apoderar-los.

La posada en escena es realitzarà el proper 22 de juliol, a les 21.30h, en el marc de les activitats del Grec’18, a la Sala Ovidi Montllor del Mercat de les Flors. Podeu trobar més informació a través del següent enllaç.

Aquest projecte compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Més informació

Comparteix aquest contingut