Esteu aquí

Fes! Film Festival

Subvencions. Festival de cinema documental de drets humans que promou la participació activa dels públics joves.

Els propers dies 30 de gener i 7 de febrer se celebrarà la segona edició del festival de cinema de drets humans Fes!, organitzat per estudiants de secundària en col·laboració amb professionals del sector audiovisual. Durant els dos dies, s’exhibirà una selecció de curtmetratges documentals comissariats i presentats pels i les joves, que aborden situacions
actuals de vulneració de drets a Catalunya i el món.

Aquest festival pretén estimular l’activisme social juvenil de Barcelona en defensa dels Drets Humans i el bé comú, aportant eines de debat i reflexió que contribueixin a formar espectadors actius, sensibles i crítics. Fes! Festival aspira que els joves puguin gaudir de manifestacions cinematogràfiques diverses que els ajudin a comprendre les causes de la injustícia al món, i els inspirin a protagonitzar iniciatives per a la millora de les condicions de vida, la dignitat humana i la justícia global.

Els visionats tindran lloc a l’Auditori Sant Martí el dia 30 de gener, a les 10.30h, per a estudiants de secundària i batxillerat; i el 7 de febrer, a les 18.30h, per a públic general.

Comparteix aquest contingut