Esteu aquí

Guia per garantir els drets LGTBI a les empreses

És un instrument perquè les organitzacions incorporin la diversitat sexual i de gènere a les polítiques laborals.

La guia, de 60 pàgines, assessora les empreses en la gestió de la diversitat i els proporciona eines per a la gestió del talent i la selecció, la promoció i la gestió del personal, polítiques per a la direcció empresarial, possibles socis en aquesta matèria a escala internacional i recomanacions per als plans de contractació i comunicació externa de l’empresa.

A més, també anima les empreses a estendre el compromís social i exigir als proveïdors i interlocutors que treballin conjuntament a favor de la igualtat d’oportunitats, la inclusió de la diversitat i la no-discriminació.

La guia vol posar de manifest que la diversitat, més que un repte complex per a la gestió, és una oportunitat per a les empreses. Diversos estudis aporten dades en aquest sentit i mostren que el 85% de les empreses creuen que la diversitat genera idees més innovadores, o que el 82% de les persones compromeses prefereixen consumir béns i serveis d’empreses inclusives amb el col·lectiu LGTBI.

La guia es pot sol·licitar a l’Oficina d’Atenció a les Empreses de Barcelona Activa de manera gratuïta i es pot descarregar al web de Barcelona Activa.