Esteu aquí

Ja us podeu inscriure al quart i últim webinar antirumors!

NOTÍCIA ACTUALITZADA | Relief Maps: l’anàlisi de les desigualtats socials des d’una perspectiva interseccional, amb Maria Rodó Zárate és el darrer webinar de la sèrie de quatre formacions antirumors que han tingut lloc durant el mes de maig i juny.

El Programa BCN Interculturalitat ofereix els Tastets d’interculturalitat #desdecasa una sèrie de webinars sobre continguts relacionats amb la perspectiva intercultural, la interseccionalitat i la lluita contra els rumors discriminatoris, contextualitzats en la situació social i sanitària que estem vivint actualment.

Relief Maps: l’anàlisi de les desigualtats socials des d’una perspectiva interseccional, amb Maria Rodó Zárate.

Data: Dimarts 16 de juny, de 17.30 h a 19 hores

Us podeu inscriure a través d’aquest enllaç a la plataforma zoom.

Continguts:

  • Presentació del concepte d’interseccionalitat
  • Els eixos de desigualtat
  • La perspectiva emocional i geogràfica a les desigualtats
  • Relief Maps: una eina per a la reflexió i la recerca sobre interseccionalitat
  • L’Oficina per la No Discriminació i el procés de treball amb Relief Maps

Webinars anteriors:

  • ‘Eines per detectar narratives discriminatòries’, amb Edoardo Bazzaco, coordinador de l’àrea de projectes a SOS Racisme. Fa anys que es dedica al treball sobre narratives discriminatòries. Podeu recuperar la formació en aquest enllaç.
  • ‘L’antigitanisme com a sistema de discriminació racial històricament construït’, amb Pedro Casermeiro, coordinador de Rromane Siklǒvne i responsable del Museu Virtual del Poble Gitano a Catalunya. Els darrers anys s’ha especialitzat en la difusió de la cultura i la història gitanes. Recupereu el vídeo del webinar en aquest enllaç.
  • ‘Elements clau per al disseny de projectes amb perspectiva intercultural’, amb Anyely Marín Cisneros, investigadora i docent. Treballa en la intersecció de les polítiques del cos i la història de les ciències per fer un mapeig de les noves lògiques racistes. Al costat de Rebecca Close co-dinamitza @criticaldias una plataforma d’intervencions crítiques que combina lectures col·lectives, elements multimèdia i espais pedagògics. Forma part de la ‘Red Conceptualismos del Sud’. Podeu recuperar la formació en aquest enllaç.