Esteu aquí

Torna

Jornada: Tortura i violència institucional a l’Estat espanyol

Publicat el dc., 23/05/2018 - 08:10

Drets Humans. Espai de denúncia, reflexió i debat tant amb veus expertes com afectades.

Sota el marc de presentació de l’Informe Anual 2017 de la Coordinadora per a la Prevenció i Denúncia de la Tortura, els propers dies 7 i 8 de juny l’Antiga Presó Model de Barcelona acollirà les jornades “Tortura i violència institucional a l’Estat espanyol.

Les jornades es proposen com un espai de denúncia, reflexió i debat tant amb veus expertes com afectades. S’iniciaran la tarda del dia 7 amb la presentació de l’informe per part de diferents membres de la Coordinadora, seguida a continuació per una taula rodona amb els testimonis de Gracia Amo, Txell Bonet, Roger Espanyol i Mohamed Ezzakte.

La tarda del dia següent les jornades es completaran amb el passi i posterior debat del documental “La Cifra Negra de la violencia institucional”, un film en què víctimes, advocats, jutges, policies, defensors de drets humans i altres experts, analitzen les causes de la tortura a Espanya i les seves conseqüències tant per a víctimes com per qui vulnera la llei, a partir de casos explicats en primera persona.

Aquestes jornades estan organitzades per la Coordinadora per a la Prevenció i Denúncia de la Tortura, i compten amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. Podeu consultar-ne el programa complet a través del següent enllaç.

Més informació

Comparteix aquest contingut