Esteu aquí

Neix el Centre de Recursos en Drets Humans

Drets de ciutadania. Ofereix recursos a la ciutadania, les entitats socials i la mateixa Administració per promoure els drets humans i combatre la discriminació.

El nou equipament és una iniciativa de l’Ajuntament per treballar per la promoció i la protecció dels drets humans a la ciutat des de la formació, la capacitació i l’assessorament.

El nou Centre de Recursos en Drets Humans és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona concebut per oferir una sèrie de recursos a la ciutadania, les entitats socials i la mateixa Administració per treballar per la promoció i la capacitació en matèria de drets humans, divulgar els drets d’una manera accessible i combatre la discriminació i els discursos d’odi. El centre també assessora el consistori pel que fa al disseny de polítiques públiques efectives amb un enfocament que es basa en els drets humans, per fer de Barcelona, d’aquesta manera, una ciutat de drets.

La pàgina web del Centre de Recursos en Drets Humans consta del següent:

La primera activitat del centre va ser un debat virtual del cicle “Parlem de drets”, “Del Black Lives Matter a la lluita contra el racisme a Barcelona”, en què van participar Wes Bellamy, tinent d’alcaldia a Charlottesville entre el 2016 i el 2019, i Desirée Bela-Lobedde, activista i comunicadora, i autora del llibre Ser mujer negra en España. Podeu recuperar el debat en aquest enllaç.