Esteu aquí

Oberta la Convocatòria General de Subvencions 2022

Subvencions. Termini de presentació de sol·licituds del 7 al 27 de gener de 2022.

El passat 13 de desembre de 2021 es va publicar al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) la Convocatòria General de Subvencions 2022 per dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat durant el pròxim any. Com sabeu, des de l’àmbit de Drets de Ciutadania s’impulsen quatre programes:

a) Els drets humans a la ciutat: accions de promoció i defensa dels drets de ciutadania,
b) Lluita contra la discriminació i els discursos d’odi,
c) Els drets humans dins l’àmbit educatiu: promoció i defensa dels drets de ciutadania i lluita contra les discriminacions en l’àmbit de la formació i l’educació pel curs escolar 2022-23.
d) Projectes de suport ciutadà per a l’accés a drets i a la plena ciutadania de les persones refugiades, migrades o sol·licitants de protecció internacional: promoció de la mentoria i l’acollida en llars de la ciutadania.

El termini de presentació de sol·licituds és del 7 al 27 de gener de 2022, ambdós inclosos. És important tenir en compte que no s’admetrà a tràmit cap sol·licitud presentada fora del termini establert. A més, és d’obligatorietat la presentació telemàtica de la sol·licitud. Així mateix, és imprescindible que les activitats aspirants a la subvenció es realitzin en el terme municipal de Barcelona, no tinguin afany de lucre i es duguin a terme dins de l’any objecte de la convocatòria o del curs escolar 2022-23, si així s’especifica en l’àmbit temàtic al qual es concorri.

Podeu consultar tota la informació i documentació de la convocatòria a través del següent enllaç. Aquesta informació s’anirà ampliant properament amb la publicació de la Guia per a la tramitació telemàtica de sol·licituds i possibles noves dates de sessions informatives.

Comparteix aquest contingut