Esteu aquí

Taller de sensibilització en drets a estudiants de Treball Social de la UB

Drets. L’Oficina per a la No Discriminació va impartir el passat mes de març un taller de sensibilització en drets a la Universitat de Barcelona.

Entre les accions de protecció de drets humans establertes per l’Ajuntament de Barcelona, la Mesura de govern “Programa Barcelona Ciutat de Drets” inclou la formació com a eina de prevenció de vulneracions de drets humans.

Des de l’Oficina per la No-Discriminació (OND) es realitzen de manera regular accions formatives dirigides tant al personal propi de l’Ajuntament com a la ciutadania.

En aquest sentit, l’OND es va desplaçar el passat mes de març a la Universitat de Barcelona per impartir un taller de sensibilització en Drets a 60 estudiants de primer curs del Grau de Treball Social, arran de la petició feta per part d’una professora.

Des de l’OND es fa un balanç molt positiu de la sessió realitzada, considerant que accions com aquesta contribueixen a la formació dels futurs professionals d’un àmbit com el del treball social, on els principis de drets humans i respecte a la diversitat són fonamentals.

Comparteix aquest contingut