Esteu aquí

Trobada BCN Ciutat Diversa 2019

Diversitat. Una diada festiva i reivindicativa per mostrar, compartir i gaudir la diversitat de la ciutat de Barcelona.

IMPORTANT: Aquesta activitat s’ajorna fins a nou avís. Un cop es confirmi la nova data, es comunicarà a través d’aquest web i del Twitter @BCN_CiutatDrets.

El Consell Municipal d’Immigració de Barcelona (CMIB) i les entitats que el conformen organitzen una nova edició de la Trobada BCN ciutat diversa, una diada festiva i reivindicativa adreçada a tota la ciutadania amb l’objectiu de mostrar, compartir i gaudir un any més de la diversitat de la nostra ciutat.

Enguany, el tema central de la trobada és Persones migrades i envelliment, una nova realitat que emergeix i que cal conèixer i anticipar, atès que és un grup de població que va creixent i que requereix d’accions i estratègies d’intervenció.

A l’escenari, a les diferents carpes i espais hi trobareu nombroses activitats, com actuacions musicals, de teatre, col·loquis, exposicions, tallers o jocs interactius, tant per a infants com per a adults.

També hi haurà una biblioteca vivent, la lectura d’un manifest i una jornada a la carpa Auditori, amb taules rodones i un audiovisual sobre la temàtica central.

Comparteix aquest contingut