Esteu aquí

Centre de Recursos en Drets Humans

Quins serveis oferim?

Catàleg de Formació

Organitza formacions i assessorament pedagògic en drets humans i no-discriminació, dirigides a entitats, centres educatius, el teixit associatiu de la ciutat i el mateix Ajuntament.     

Entra-hi

Defensores de drets

Impulsa un punt de trobada i difusió de defensores de drets, promovent la connexió entre defensores locals i internacionals, la difusió de la seva figura, i el testimoniatge com a eina de sensibilització.

Entra-hi

Espai documental

Recopila documentació i recursos i en fa difusió de manera oberta, amb la voluntat de sensibilitzar la ciutadania i contribuir a la recerca i l’especialització acadèmica.

Entra-hi

Notícies

Finalitza la primera fase de diagnosi del Pacte dels drets humans a la ciutat

12/06/2024 - 15:29 h

PACTE PELS DRETS HUMANS. La salut mental, els drets digitals, els drets ambientals, l’accessibilitat, la perspectiva feminista i LGTBI, els drets sexuals i reproductius o l’habitatge són alguns temes de què s’ha parlat.

L’exposició “La lluita contra les discriminacions a Barcelona” arriba al seu últim destí

07/05/2024 - 16:55 h

#DiscriminacionsBCN. Des d’octubre de 2021 l’exposició ha itinerat per 16 biblioteques d’arreu de la ciutat i l’han vist milers de persones.

Dossier trimestral: “Parlem de racisme a les escoles”, entrevista a la Chebi Bouroncle i l’origen del Dia Contra el Racisme

26/04/2024 - 10:59 h

#BCNCIUTATDRETS. Un vídeo sobre el racisme a l’aula, el procés de migrar des de la perspectiva d’una dona trans i la massacre de l’apartheid sud-africà que va donar lloc a la commemoració del Dia Internacional Contra el Racisme.

Chebi Bouroncle: "No m'agrada comparar Barcelona i Perú, ja que s'associa migrar amb 'l'American Dream', però migrar és començar de zero"

03/04/2024 - 16:24 h

PARLEM AMB DEFENSORES. La Chebi trenca mites sobre la migració, parla de la discriminació interseccional per ser una dona trans i migrada, del sostre de vidre de les persones trans i molt més!

Activitats

La cerca no ha obtingut cap resultat.

Llocs webs recomanats