Esteu aquí

Centre de Recursos en Drets Humans

Quins serveis oferim?

Catàleg de Formació

Organitza formacions i assessorament pedagògic en drets humans i no-discriminació, dirigides a entitats, centres educatius, el teixit associatiu de la ciutat i el mateix Ajuntament.     

Entra-hi

Defensores de drets

Impulsa un punt de trobada i difusió de defensores de drets, promovent la connexió entre defensores locals i internacionals, la difusió de la seva figura, i el testimoniatge com a eina de sensibilització.

Entra-hi

Espai documental

Recopila documentació i recursos i en fa difusió de manera oberta, amb la voluntat de sensibilitzar la ciutadania i contribuir a la recerca i l’especialització acadèmica.

Entra-hi

Notícies

La Declaració Universal dels Drets Humans compleix 75 anys

05/12/2023 - 15:36 h

REPÀS DE LA TRAJECTÒRIA. Com va néixer la Declaració, la influència en la creació d’altres tractats i òrgans de garantia de drets i algunes de les passes que ha fet Barcelona per a construir una ciutat de drets.

Què és la serofòbia?

30/11/2023 - 13:00 h

DIA MUNDIAL DE LA SIDA. Amb motiu de la jornada, parlem d’estigmes, prejudicis i discriminacions que vulneren els drets de les persones que viuen amb el VIH.

Dia Internacional de les Dones Defensores de Drets Humans

29/11/2023 - 09:40 h

PARLEM AMB DEFENSORES. Amb motiu de l’efemèride, fem un recull de totes les dones que hem entrevistat en el marc de la sèrie #ParlemAmbDefensores.

Quin és l’origen del 25N?

22/11/2023 - 12:48 h

DIA CONTRA LA VIOLÈNCIA CAP A LES DONES. L’efemèride honora la memòria de les germanes Mirabal, tres activistes de la República Dominicana que van ser assassinades el 1960 per ordre del dictador Rafael Trujillo.

Activitats

La cerca no ha obtingut cap resultat.

Llocs webs recomanats