Esteu aquí

Catàleg de Formació

Què és el Catàleg de Formació?

 

El Catàleg de Formació del CRDH ofereix un seguit de tallers sobre drets humans, els discursos d’odi i les discriminacions, en el context específic de la ciutat de Barcelona. Els tallers van dirigits a l’àmbit educatiu i la joventut, a entitats i societat civil, i també a personal de l’administració.

Cada públic té a la seva disposició diferents activitats gratuïtes a demanda, que es poden adaptar a les necessitats dels grups, tant pel que fa a la durada, com als continguts i al format del taller. Sempre que sigui possible, les activitats s’oferiran de forma presencial i virtual.

L’objectiu del Catàleg és apropar els drets humans als diferents col·lectius i aterrar-los al dia a dia de la ciutat, veure quin impacte tenen, com ens afecten i com podem treballar per protegir-los, defensar-los i fer-ne divulgació.

El Catàleg de Formació també és un espai d’aprenentatge i reflexió al voltant de les problemàtiques vinculades als discursos d’odi i les discriminacions, que té la vocació d’afavorir la seva detecció, conèixer els mecanismes de què disposem per fer-hi front, i discutir quines estratègies es poden impulsar per garantir els drets humans i la igualtat de tracte a tots els veïns i veïnes de Barcelona.

Feu una ullada al catàleg i escriviu-nos a formacio.crdh@bcn.cat per programar un taller o resoldre qualsevol dubte.

Activitats