Esteu aquí

Subvencions

Resolució Definitiva de Subvencions 2019

Amb data 17 de juliol, el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona ha fet pública la Resolució d'atorgament i denegació definitiva de la convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions per dur a terme projectes, activitats i serveis de districtes i de ciutat, per a l'any 2019.

En aquest sentit, pel que fa a les sol·licituds de subvencions dels àmbits temàtics de Drets de Ciutadania i d'Afers Religiosos, a partir de la pàgina 33 de la Resolució trobareu:

  • Annex 1: Resposta a les al·legacions presentades (pàgina 34 d'ara endavant)
  • Annex 2: Subvencions atorgades definitivament (pàgina 37 d'ara endavant)
  • Annexos 3 i 4: Subvencions denegades definitivament (pàgina 57 en endavant)

Recordeu que aquelles sol·licituds que constaven com aprovades en la resolució provisional sense requeriment de documents addicionals, tenen consideració d'atorgades definitivament i que, per tant, no apareixen en la present resolució definitiva.

El termini d'al·legacions i per presentar documentació administrativa quan es requereixi és de 10 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació, sent l'últim dia el dimecres 31 de juliol de 2019.

En cas que tingueu necessitat de reformular, tingueu en compte que heu de fer-ho al més aviat possible i, en tot cas, abans d'implantar els canvis en l'activitat. Al peu d'aquesta notícia trobareu el formulari en format pdf. Si ho preferiu en format editable o teniu qualsevol altra consulta, quedem a la vostra disposició al telèfon 932562017.

 

Resolucions: RESOLUCIÓ DEFINITIVA 2019RESOLUCIÓ PROVISIONAL 2019

Reformulacions:  Formulari per a la reformulació de subvencions

Justificacions:  Instància de presentació  -  Memòria econòmica  -  Memòria econòmica (IVA deduït)  -  Memòria de l'actuació  -  Carta de reintegrament

Altres subvencionsSubvencions per a l'adequació de locals destinats a centre de culte d'entitats religioses durant l'any 2017-2018 (RESOLTA)

Subvencions de l'Ajuntament de Barcelona

 

 

Enllaços relacionats

Activitats entitats

15a edició del Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona

Drets Humans. Una finestra a les injustícies del món.

Entre els propers 15 i 23 de novembre tindrà lloc la 15a edició del Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona, el certamen independent dedicat als drets humans més antic d’Espanya.

Al llarg de la seva trajectòria, el Festival ha projectat pel·lícules de tots els gèneres, en què es denuncien situacions dramàtiques d’explotació i injustícia sofertes per persones i comunitats d’arreu del món. Les seves històries ens parlen de víctimes de guerra, d’explotació, de violència de gènere, de repressió de pobles i minories, o de la lluita pel reconeixement de drets com l’alimentació, la sanitat, o la defensa del medi ambient, entre d’altres.

En aquesta edició, el Festival ofereix més de 100 pel·lícules de tots els gèneres i durada, organitzades en quatre sessions diàries als Cinemes Texas i dues al Cinema Maldà. Pel·lícules d’alta qualitat cinematogràfica, i d’altres que, de factura més modesta, es fonamenten en el valor de la denúncia valent i la proximitat.

Enguany el Festival organitza cinc taules rodones amb importants experts sobre qüestions com el comerç d’armes, el canvi climàtic i les fake news. També s’organitza un taller sobre pensament crític, quatre master-class a diferents facultats de Barcelona, i cinc sessions a centres penitenciaris de la província.

Si t’agrada el cinema, i ets sents compromès amb les injustícies d’aquest món, tens una cita doblement estimulant al Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona.

Més informació

Comparteix aquest contingut