Esteu aquí

Subvencions

Convocatòria general de Subvencions 2020

Ja és obert el termini per a realitzar sol·licituds a la Convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2020. Trobareu tota la informació sobre la convocatòria al web de subvencions de l'Ajuntament de Barcelona: https://ajuntament.barcelona.cat/ca/informacio-administrativa/subvencions

El termini de presentació de solicituds és fins al dia 30 de gener (inclòs). Recordeu que enguany les solicituds només es poden tramitar telemàticament.

Com a novetat, aquest any a la línia W Drets de Ciutadania tenim un nou epígraf, el Wc, per a projectes en curs escolar 2020-2021.

Restem a la vostra disposició per qualsevol consulta que tingueu, al telèfon 932 562 017 i a l'adreça de correu electrònic dretsciutadania@bcn.cat

Publicacions: Anunci BOPB convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions per a dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2020

 

Justificació de Subvencions 2019

Recordeu que heu de presentar la justificació dels vostres projectes subvencionats durant els dos mesos posteriors a l'acabament de l'activitat. Per a la majoria, la data de final de projecte és el 31 de desembre de 2019 i la data límit de justificació seria el 29 de febrer de 2020.

Trobareu tota la informació i documentació necessàries per justificar al web de subvencions de l'Ajuntament de Barcelona: https://ajuntament.barcelona.cat/ca/informacio-administrativa/subvencions

 

Altres subvencions:

Subvencions de l'Ajuntament de Barcelona

 

 

Activitats entitats

15a edició del Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona

Drets Humans. Una finestra a les injustícies del món.

Entre els propers 15 i 23 de novembre tindrà lloc la 15a edició del Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona, el certamen independent dedicat als drets humans més antic d’Espanya.

Al llarg de la seva trajectòria, el Festival ha projectat pel·lícules de tots els gèneres, en què es denuncien situacions dramàtiques d’explotació i injustícia sofertes per persones i comunitats d’arreu del món. Les seves històries ens parlen de víctimes de guerra, d’explotació, de violència de gènere, de repressió de pobles i minories, o de la lluita pel reconeixement de drets com l’alimentació, la sanitat, o la defensa del medi ambient, entre d’altres.

En aquesta edició, el Festival ofereix més de 100 pel·lícules de tots els gèneres i durada, organitzades en quatre sessions diàries als Cinemes Texas i dues al Cinema Maldà. Pel·lícules d’alta qualitat cinematogràfica, i d’altres que, de factura més modesta, es fonamenten en el valor de la denúncia valent i la proximitat.

Enguany el Festival organitza cinc taules rodones amb importants experts sobre qüestions com el comerç d’armes, el canvi climàtic i les fake news. També s’organitza un taller sobre pensament crític, quatre master-class a diferents facultats de Barcelona, i cinc sessions a centres penitenciaris de la província.

Si t’agrada el cinema, i ets sents compromès amb les injustícies d’aquest món, tens una cita doblement estimulant al Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona.

Més informació

Comparteix aquest contingut