Esteu aquí

Subvencions

Convocatòria general de Subvencions 2020

Ja és obert el termini per a realitzar sol·licituds a la Convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2020. Trobareu tota la informació sobre la convocatòria al web de subvencions de l'Ajuntament de Barcelona: https://ajuntament.barcelona.cat/ca/informacio-administrativa/subvencions

El termini de presentació de solicituds és fins al dia 30 de gener (inclòs). Recordeu que enguany les solicituds només es poden tramitar telemàticament.

Com a novetat, aquest any a la línia W Drets de Ciutadania tenim un nou epígraf, el Wc, per a projectes en curs escolar 2020-2021.

Restem a la vostra disposició per qualsevol consulta que tingueu, al telèfon 932 562 017 i a l'adreça de correu electrònic dretsciutadania@bcn.cat

Publicacions: Anunci BOPB convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions per a dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2020

 

Justificació de Subvencions 2019

Recordeu que heu de presentar la justificació dels vostres projectes subvencionats durant els dos mesos posteriors a l'acabament de l'activitat. Per a la majoria, la data de final de projecte és el 31 de desembre de 2019 i la data límit de justificació seria el 29 de febrer de 2020.

Trobareu tota la informació i documentació necessàries per justificar al web de subvencions de l'Ajuntament de Barcelona: https://ajuntament.barcelona.cat/ca/informacio-administrativa/subvencions

 

Altres subvencions:

Subvencions de l'Ajuntament de Barcelona

 

 

Activitats entitats

Com prevenir els extremismes violents a Catalunya?

Jornada. Espai de debat i d'intercanvi entre institucions i societat civil per a l’elaboració d’una resposta comuna i coordinada entre els diferents actors de la societat.

Quins extremismes violents són presents a Catalunya? Quina és la situació sobre l’extrema dreta, el jihadisme violent, la LGTBIQfòbia, la islamofòbia o el racisme institucional a la nostra societat? Se’ls pot fer front des d’un marc comú? Quin impacte tenen les polítiques antiterroristes en els drets humans? Com podem generar respostes des d’un paradigma alternatiu, el de la prevenció?

Per afrontar totes aquestes qüestions, NOVACT i OPEV han organitzat, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP), la jornada “Pensar, crear i resistir.  Com prevenir els extremismes violents a Catalunya?”. L’acte està dissenyat com un espai de debat i d’intercanvi entre institucions i societat civil per a l’elaboració d’una resposta comuna i coordinada entre els diferents actors de la societat catalana, que té per objectiu la prevenció dels extremismes violents en totes les seves formes.

La jornada serà inaugurada per l’l·lm. Sr. Marc Serra, Regidor de Drets de Ciutadania i Participació de l’Ajuntament de Barcelona, l’Hble. Sr. Chakir al Homrani, Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i l’Hble. Sr. Alfred Bosch, Conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya.

Us animem a realitzar ja la vostra inscripció prèvia a l’activitat, que tindrà lloc el proper 24 de gener, de 10h a 14h, a la Casa de la Convalescència (Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 171).

 

 

Més informació

Comparteix aquest contingut