Esteu aquí

Subvencions

Resolució Definitiva de Subvencions 2019

Amb data 17 de juliol, el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona ha fet pública la Resolució d'atorgament i denegació definitiva de la convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions per dur a terme projectes, activitats i serveis de districtes i de ciutat, per a l'any 2019.

En aquest sentit, pel que fa a les sol·licituds de subvencions dels àmbits temàtics de Drets de Ciutadania i d'Afers Religiosos, a partir de la pàgina 33 de la Resolució trobareu:

  • Annex 1: Resposta a les al·legacions presentades (pàgina 34 d'ara endavant)
  • Annex 2: Subvencions atorgades definitivament (pàgina 37 d'ara endavant)
  • Annexos 3 i 4: Subvencions denegades definitivament (pàgina 57 en endavant)

Recordeu que aquelles sol·licituds que constaven com aprovades en la resolució provisional sense requeriment de documents addicionals, tenen consideració d'atorgades definitivament i que, per tant, no apareixen en la present resolució definitiva.

El termini d'al·legacions i per presentar documentació administrativa quan es requereixi és de 10 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació, sent l'últim dia el dimecres 31 de juliol de 2019.

En cas que tingueu necessitat de reformular, tingueu en compte que heu de fer-ho al més aviat possible i, en tot cas, abans d'implantar els canvis en l'activitat. Al peu d'aquesta notícia trobareu el formulari en format pdf. Si ho preferiu en format editable o teniu qualsevol altra consulta, quedem a la vostra disposició al telèfon 932562017.

 

Resolucions: RESOLUCIÓ DEFINITIVA 2019RESOLUCIÓ PROVISIONAL 2019

Reformulacions:  Formulari per a la reformulació de subvencions

Justificacions:  Instància de presentació  -  Memòria econòmica  -  Memòria econòmica (IVA deduït)  -  Memòria de l'actuació  -  Carta de reintegrament

Altres subvencionsSubvencions per a l'adequació de locals destinats a centre de culte d'entitats religioses durant l'any 2017-2018 (RESOLTA)

Subvencions de l'Ajuntament de Barcelona

 

 

Enllaços relacionats

Activitats entitats

Fes! Film Festival

Subvencions. Festival de cinema documental de drets humans que promou la participació activa dels públics joves.

Els propers dies 30 de gener i 7 de febrer se celebrarà la segona edició del festival de cinema de drets humans Fes!, organitzat per estudiants de secundària en col·laboració amb professionals del sector audiovisual. Durant els dos dies, s’exhibirà una selecció de curtmetratges documentals comissariats i presentats pels i les joves, que aborden situacions
actuals de vulneració de drets a Catalunya i el món.

Aquest festival pretén estimular l’activisme social juvenil de Barcelona en defensa dels Drets Humans i el bé comú, aportant eines de debat i reflexió que contribueixin a formar espectadors actius, sensibles i crítics. Fes! Festival aspira que els joves puguin gaudir de manifestacions cinematogràfiques diverses que els ajudin a comprendre les causes de la injustícia al món, i els inspirin a protagonitzar iniciatives per a la millora de les condicions de vida, la dignitat humana i la justícia global.

Els visionats tindran lloc a l’Auditori Sant Martí el dia 30 de gener, a les 10.30h, per a estudiants de secundària i batxillerat; i el 7 de febrer, a les 18.30h, per a públic general.

Comparteix aquest contingut