Esteu aquí

Subvencions

L’Ajuntament de Barcelona convoca anualment subvencions per a dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat. Des de la Direcció de Serveis de Drets de Ciutadania es gestionen totes aquelles que estan relacionades amb l’àmbit temàtic de Drets de Ciutadania, en els seus diferents epígrafs:

  • Wa - Els drets humans a la ciutat: accions de promoció i defensa dels drets de ciutadania
  • Wb - Lluita contra la discriminació i els discursos d’odi
  • Wc - Els drets humans dins l’àmbit educatiu: promoció i defensa dels drets de ciutadania i lluita contra les discriminacions en l’àmbit de la formació i l’educació

 

Convocatòria general de Subvencions 2020

Amb data 6 d’agost, el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona ha fet pública la Resolució d’atorgament i denegació definitiva de la convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions per a dur a terme projectes, activitats i serveis de districtes i de ciutat. Pel que fa a les sol·licituds als àmbits temàtics de W-Drets de Ciutadania, a la resolució trobareu:

  • La resposta a les al·legacions presentades (pàgines 4 i 5)
  • Les subvencions atorgades definitivament (pàgines 36 a 39)
  • Les subvencions denegades definitivament per requisits tècnics (pàgines 51 a 54)
  • Les subvencions denegades definitivament per motius administratius (pàgina 57)

 

Justificació de Subvencions

Trobareu tota la informació i documentació necessàries per justificar al web de subvencions de l'Ajuntament de Barcelona.

 

Altres Subvencions:

Podeu trobar informació sobre altres subvencions de l'Ajuntament de Barcelona aquí.

Activitats entitats

Mou la noviolència

No-violència. Proposta de formació per transformar conflictes quotidians i capacitar en la defensa de drets a través d’estratègies i eines de noviolència.

La Fundació Lluís Espinal “Cristianisme i justícia” impulsa el projecte Mou la Noviolència, una proposta multimèdia de formació i reflexió per transformar conflictes quotidians i capacitar grups i col·lectius en la defensa de drets a través d’estratègies i eines de noviolència. El projecte, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, consisteix en la producció d’una sèrie de 12 vídeos d’animació breus sobre temes diversos (fonamentalismes, identitat, bullying, lògica interna de la violència, etcètera), així com d’uns fulletons associats que els desenvolupen a partir de dinàmiques pràctiques i preguntes per reflexionar.

Al web moulanoviolencia.net podeu trobar més informació, descarregar-vos les unitats pedagògiques i consultar la programació de tallers presencials previstos per conèixer el projecte i ajudar a moure la noviolència.

Aquests tallers tindran lloc entre els dies 27 de setembre i 6 de novembre, i seran gratuïts amb inscripció prèvia.

Comparteix aquest contingut