Esteu aquí

Subvencions

Convocatòria general de Subvencions 2020

Ja és obert el termini per a realitzar sol·licituds a la Convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2020. Trobareu tota la informació sobre la convocatòria al web de subvencions de l'Ajuntament de Barcelona: https://ajuntament.barcelona.cat/ca/informacio-administrativa/subvencions

El termini de presentació de solicituds és fins al dia 30 de gener (inclòs). Recordeu que enguany les solicituds només es poden tramitar telemàticament.

Com a novetat, aquest any a la línia W Drets de Ciutadania tenim un nou epígraf, el Wc, per a projectes en curs escolar 2020-2021.

Restem a la vostra disposició per qualsevol consulta que tingueu, al telèfon 932 562 017 i a l'adreça de correu electrònic dretsciutadania@bcn.cat

Publicacions: Anunci BOPB convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions per a dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2020

 

Justificació de Subvencions 2019

Recordeu que heu de presentar la justificació dels vostres projectes subvencionats durant els dos mesos posteriors a l'acabament de l'activitat. Per a la majoria, la data de final de projecte és el 31 de desembre de 2019 i la data límit de justificació seria el 29 de febrer de 2020.

Trobareu tota la informació i documentació necessàries per justificar al web de subvencions de l'Ajuntament de Barcelona: https://ajuntament.barcelona.cat/ca/informacio-administrativa/subvencions

 

Altres subvencions:

Subvencions de l'Ajuntament de Barcelona

 

 

Activitats entitats

Mou la noviolència

No-violència. Proposta de formació per transformar conflictes quotidians i capacitar en la defensa de drets a través d’estratègies i eines de noviolència.

La Fundació Lluís Espinal “Cristianisme i justícia” impulsa el projecte Mou la Noviolència, una proposta multimèdia de formació i reflexió per transformar conflictes quotidians i capacitar grups i col·lectius en la defensa de drets a través d’estratègies i eines de noviolència. El projecte, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, consisteix en la producció d’una sèrie de 12 vídeos d’animació breus sobre temes diversos (fonamentalismes, identitat, bullying, lògica interna de la violència, etcètera), així com d’uns fulletons associats que els desenvolupen a partir de dinàmiques pràctiques i preguntes per reflexionar.

Al web moulanoviolencia.net podeu trobar més informació, descarregar-vos les unitats pedagògiques i consultar la programació de tallers presencials previstos per conèixer el projecte i ajudar a moure la noviolència.

Aquests tallers tindran lloc entre els dies 27 de setembre i 6 de novembre, i seran gratuïts amb inscripció prèvia.

Comparteix aquest contingut