Esteu aquí

Subvencions

Convocatòria general de Subvencions 2020

Ja és obert el termini per a realitzar sol·licituds a la Convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2020. Trobareu tota la informació sobre la convocatòria al web de subvencions de l'Ajuntament de Barcelona: https://ajuntament.barcelona.cat/ca/informacio-administrativa/subvencions

El termini de presentació de solicituds és fins al dia 30 de gener (inclòs). Recordeu que enguany les solicituds només es poden tramitar telemàticament.

Com a novetat, aquest any a la línia W Drets de Ciutadania tenim un nou epígraf, el Wc, per a projectes en curs escolar 2020-2021.

Restem a la vostra disposició per qualsevol consulta que tingueu, al telèfon 932 562 017 i a l'adreça de correu electrònic dretsciutadania@bcn.cat

Publicacions: Anunci BOPB convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions per a dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2020

 

Justificació de Subvencions 2019

Recordeu que heu de presentar la justificació dels vostres projectes subvencionats durant els dos mesos posteriors a l'acabament de l'activitat. Per a la majoria, la data de final de projecte és el 31 de desembre de 2019 i la data límit de justificació seria el 29 de febrer de 2020.

Trobareu tota la informació i documentació necessàries per justificar al web de subvencions de l'Ajuntament de Barcelona: https://ajuntament.barcelona.cat/ca/informacio-administrativa/subvencions

 

Altres subvencions:

Subvencions de l'Ajuntament de Barcelona

 

 

Activitats entitats

Periodisme a la sala de miralls

Discurs discriminatori. Taula rodona per analitzar la complicitat i responsabilitat del periodisme en la creació de discursos discriminatoris.

El periodisme compromès té una cita el proper 26 de setembre, a les 19h, a l’Espai Societat Oberta (carrer Sant Eusebi, 29-31). L’Observatori d’actualitat del discurs discriminatori als mitjans organitza una taula rodona per analitzar la complicitat i responsabilitat del periodisme en la creació de discursos discriminatoris.

L’acte serà un espai de reflexió per a la professió, i comptarà amb els periodistes Tania Adam, betevé; Ferran Moreno Garcia, TV3; Jessica Mouzo, El País i Natàlia Vila, diari ARA. La periodista i responsable de comunicació de Lafede.cat, Montse Santolino, serà l’encarregada de moderar el debat.

A l’acte hi assistirà el Regidor de Drets de Ciutadania i Participació de l’Ajuntament de Barcelona, Marc Serra, i el president del Grup de Periodistes Ramón Barnils, Ferran Casas. També hi assistiran, com a fila zero, representants d’entitats del tercer sector, de col·lectius vulnerabilitzats i especialistes en comunicació inclusiva, per tal de compartir les seves experiencies i oferir solucions per posar en pràctica un bon periodisme: Associació Ex-Mena, Xarxa BCNantirumors, #BCNvsOdi, Grup de Periodisme Solidari del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Lafede.cat, Observatori contra l’homofòbia, Observatori de la Cobertura de Conflictes, Sindicat de Periodistes, SOS Racisme i Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR).

L’Observatori d’actualitat del discurs discriminatori als mitjans de comunicació és un projecte del Grup de Periodistes Ramon Barnils, amb el suport de la Direcció de Serveis de Drets de Ciutadania i Diversitat de l’Ajuntament de Barcelona.

Comparteix aquest contingut