Esteu aquí

Taller: Els drets humans al nostre barri.
Què són, com ens afecten en el dia a dia i com podem promoure’ls?

 

De què tracta?

L’objectiu del taller és oferir una introducció als Drets Humans, i mostrar com aquests s’estan implementant a diferents ciutats d’Europa, a través de bones pràctiques recollides a l’exposició Cities 4 Rights, i també a la nostra ciutat i als nostres barris. Durant el taller es donaran exemples concrets de les vulneracions de drets humans que es poden patir en el dia a dia, i també eines per a combatre-les. Acabarem el taller amb exemples de campanyes de comunicació i anuncis que promocionen el respecte i la protecció dels drets humans, i pensarem una campanya que s’adapti a la realitat del nostre barri.

A qui va dirigit?

El taller està pensat per a estudiants d’ESO (12-16 anys); en cas que es volgués oferir a estudiants d’altres cicles, es podria adaptar el contingut a les necessitats específiques de cada centre educatiu o espai juvenil.

Com ho farem?

La metodologia del taller és presencial, tot i que es pot adaptar a format virtual en cas de necessitat, i es combinarà la teoria amb exemples concrets que s’exposaran a través de recursos audiovisuals i de l’exposició Cities 4 Rights. Al final de la sessió, es proposa fer un petit treball en grup, per pensar una campanya de comunicació que defensi els drets humans al barri.

Quant dura?

1,5 hores (taller)
2 hores (dinàmica de creació d’una campanya de comunicació que defensi els drets humans al barri)

Qui ho facilita?

Centre de Recursos en Drets Humans – CRDH

Comparteix aquest contingut