Esteu aquí

Taller: Qui defensa els nostres drets?
Les lluites de les defensores de drets humans a Barcelona

 

De què tracta?

El taller se centra en el rol de les persones defensores de drets humans a Barcelona, les seves lluites, les seves problemàtiques i els mecanismes de protecció locals i internacionals de què disposen; cada taller s’enfocarà específicament en una temàtica (dret a l’habitatge, canvi climàtic, racisme i xenofòbia, etc.). La formació comptarà amb el testimoniatge de defensores, prioritàriament defensores locals, que parlaran de les problemàtiques del dia a dia i de les estratègies de futur en aquest àmbit, en primera persona.

A qui va dirigit?

El taller està pensat per a estudiants de Batxillerat (16-18 anys); en cas que es volgués oferir a estudiants d’altres cicles, es podria adaptar el contingut a les necessitats específiques de cada centre educatiu o espai juvenil.

Com ho farem?

El taller s’ofereix en format presencial i virtual, i es combinarà la teoria amb el testimoniatge de persones defensores de drets humans locals i internacionals, a través de recursos audiovisuals. Sempre que sigui possible, es comptarà també amb la participació en directe d’una defensora de drets humans que pugui parlar en primera persona sobre la seva tasca en l’àmbit concret en què s’hagi enfocat el taller. La temàtica concreta es pot adaptar en funció de les necessitats de cada centre educatiu o espai juvenil.

Quant dura?

1,5 hores (taller)
2 hores (en cas que es pugui comptar amb un testimoniatge en directe)

Qui ho facilita?

Centre de Recursos en Drets Humans – CRDH

Comparteix aquest contingut