Documents temàtics

Aquest document te per objectiu aportar informació que permeti operativitzar el coneixement de les diferents entitats del districte i faciliti els primers passos a l'hora d'orientar o derivar una persona gran del districte de Sarrià-Sant Gervasi.

Any del document:
2024

Este documento tiene por objectivo aportar información que permita operativizar el conocimiento de las distintas entitades del distrito y facilite los primeros pasos a la hora de orientar o derivar una persona mayor del distrito de Sarrià-Sant Gervasi.

Any del document:
2024

Programa de la Jornada "L'impuls de la salut comunitària a Barcelona"

Any del document:
2024

Este documento tiene por objectivo aportar información que permita operativizar el conocimiento de las distintas entitades del distrito y facilite los primeros pasos a la hora de orientar o derivar una persona joven del distrito de Horta-Guinardó.

Any del document:
2024

Este documento tiene por objectivo aportar información que permita operativizar el conocimiento de las distintas entitades del distrito y facilite los primeros pasos a la hora de orientar o derivar una persona joven del distrito de Les Corts.

Any del document:
2024

Servicio para atender los malestares emocionales y psicológicos de adolescentes y jóvenes, y assessoramiento a familias y professionales del tejido comunitario.

Any del document:
2024

Servei per atendre els malestars emocionals i psicològics de les persones de més de 22 anys, i assessorament a professionals del teixit comunitari.

Any del document:
2024

L’objectiu d’aquest document és aportar informació que permeti operativitzar el coneixement de les entitats del districte i que faciliti a la persona professional l’orientació o la derivació de les persones usuàries que requereixen aquest tipus de suports.

Any del document:
2024

Servicio para atender los malestares emocionales y psicológicos de las personas de más de 22 años, y asesoramiento a profesionales del tejido comunitario.

Any del document:
2024

El objetivo de este documento es aportar información que permita operativizar el conocimiento de las entidades del distrito y que facilite a la persona profesional la orientación o la derivación de las personas usuarias que requieren de este tipo de apoyos.

Any del document:
2024

Aquest document presenta de manera resumida un conjunt d’orientacions estratègiques que el Consell Assessor de Salut Laboral de l’Ajuntament de Barcelona considera cabdals pels propers anys de cara a promoure i millorar l’àmbit de la salut laboral.

Any del document:
2024

Servei per atendre els malestars emocionals i psicològics de les persones de més de 65 anys, i assessorament a professionals del teixit comunitari.

Any del document:
2024

Aquest document te per objectiu aportar informació que permeti operativitzar el coneixement de les diferents entitats del districte i faciliti els primers passos a l'hora d'orientar o derivar una persona adulta del districte d'Horta-Guinardó.

Any del document:
2024

Servicio para atender los malestares emocionales y psicológicos de las personas de más de 65 años, y asesoramiento a profesionales del tejido comunitario.

Any del document:
2024

Este documento tiene por objectivo aportar información que permita operativizar el conocimiento de las distintas entidades del distrito y facilite los primeros pasos a la hora de orientar o derivar una persona adulta del districte d'Horta-Guinardó.

Any del document:
2024

Llistat d'empreses i organitzacions adherides a l'acord de Barcelona per cuidar la Salut Mental a la feina.

Any del document:
2024

Este documento tiene por objectivo aportar información que permita operativizar el conocimiento de las distintas entitades del distrito y facilite los primeros pasos a la hora de orientar o derivar una persona joven del distrito de Sarrià-Sant Gervasi.

Any del document:
2024

L’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa un telèfon de prevenció del suïcidi i un nou punt d’atenció per oferir suport a l’entorn més proper de les persones amb idees o conductes suïcides, o també a les que han patit la mort d’algun ésser estimat per aquest motiu.

Any del document:
2023

Acta del GT de Drogodependències del CMBS, curs 2022-2023. 

Any del document:
2023
Any del document:
2023

Pàgines

Ajuntament de BarcelonaÀrea de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de VidaContactaAvís legal Accessibilitat