El projecte – Comunitat de recerca i coneixement

Programa de la 4a sessió on-line del cicle ‘Reflexió, experiències i debat’, sobre la participació dels/les professionals en les recerques aplicades. 

Any del document:
2022

Presentació del projecte de la Comunitat de Recerca i Coneixement.

Any del document:
2021

Presentació de l'experiència de recerca aplicada desenvolupada per dissenyar, desenvolupar i avaluar el programa Creixem Sans de l'Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), presentada en el marc de la segona jornada del cicle La Recerca Aplicada Col·laborativa a l'àmbit social. Reflexió, experiències i debat del dia 25 de febrer del 2021. 

Any del document:
2021

Informe tècnic sobre l’estat de la recerca, de les publicacions i de les col·laboracions docents a l’Àrea de Drets Socials.

Any del document:
2021

Presentació realitzada en el marc de la 4a sessió on-line Reflexió, experiències i debat. La participació dels/les professionals en les recerques aplicades col·laboratives als territoris, del dia 26 d'abril, sobre els aspectes metodològics col·laboratius  d'un grup motor de participació de caràcter transversal, amb tècnics municipals de diferents àrees i districtes i d'altres administracions, per promoure i dissenyar de forma col·laborativa la participació social d’infants i adolescents.

Any del document:
2022

Presentació realitzada en el marc de la 4a sessió on-line Reflexió, experiències i debat. La participació dels/les professionals en les recerques aplicades col·laboratives als territoris, del dia 26 d'abril, sobre els aspectes metodològics col·laboratius d'una recerca acció orientada a elaborar un nou model d'intervenció municipal per a l'atenció a infants i adolescents amb discapacitat i/o problemàtiques de salut mental als Centres Oberts.

Any del document:
2022

Reflexió conceptual i metodològica sobre la transferència de la recerca aplicada als programes i serveis de l'àmbit social i de la salut, realitzada per Carme Borrell , gerent de l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB)), en el marc de la segona jornada del cicle La Recerca Aplicada Col·laborativa a l'àmbit social. Reflexió, experiències i debat del dia 25 de febrer del 2021.

Any del document:
2021

Presentació de l’experiència de participació de professionals en la recerca aplicada col·laborativa ‘La seguretat alimentària des d’un enfocament global i no reduccionista’ (Escola de Treball Social-UB), presentada per Eulàlia Viñas i Monsalud Benítez, treballadores socials dels CSS de Roquetes, Trinitat Nova i Canyelles per respondre a l’interrogant: Com la recerca aplicada pot ser una resposta per definir i determinar un model d’atenció?. La presentació s’emmarca en tercera jornada del cicle on-line. La Recerca Aplicada Col·laborativa a l'àmbit social. Reflexió, experiències i debat del dia 10 de juny del 2021.

Any del document:
2021

Reflexió conceptual i metodològica sobre la recerques aplicades col·laboratives com a eina per la millora, el canvi i la innovació dels models d’atenció, des de la mirada professional, presentada per la Bàrbara Roig, directora de la Direcció de Feminismes i LTGBI, en el marc tercera jornada del cicle on-line. La Recerca Aplicada Col·laborativa a l'àmbit social. Reflexió, experiències i debat del dia 10 de juny del 2021.

Any del document:
2021

Reflexió conceptual i metodològica sobre la transferència de la recerca aplicada als programes i serveis de l'àmbit social, realitzada per Ricard Gomà, director de l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB), en el marc de la segona jornada del cicle La Recerca Aplicada Col·laborativa a l'àmbit social. Reflexió, experiències i debat del dia 25 de febrer del 2021.

Any del document:
2021

Presentació de l’experiència de recerca ‘[Re]pensem la participació de les famílies: Diagnòstic i propostes d’intervenció en els  serveis socials d’atenció bàsica a las persones en la ciutat de Barcelona’ sobre com una recerca aplicada i col·laborativa pot ser una eina per innovar i millorar els models d’atenció social, presentada per la Violeta Quiroga i la Paula Durant, en el marc de la tercera jornada del cicle on-line. La Recerca Aplicada Col·laborativa a l'àmbit social. Reflexió, experiències i debat del dia 10 de juny del 2021.

Any del document:
2021
Ajuntament de BarcelonaÀrea de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de VidaContactaAvís legal Accessibilitat