Informació territorial

Observatori Social

Informació territorial

Taxa d’usuaris del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) per cada 100 habitants de 75 anys i més per barri. Barcelona 2018

Els Serveis d'Atenció Domiciliària (SAD) són un conjunt organitzat de recursos i accions adreçades a les persones que, per raó d'edat, dependència o discapacitat tenen limitada l'autonomia per realitzar les activitats bàsiques de la vida diària o requereixen atenció permanent i a distància.

L’indicador mesura el nombre de persones usuàries del SAD per cada 100 habitants de 75 anys i més del barri. A través del mapa es pot observar la diferent intensitat en la relació entre les persones usuàries del SAD i el nombre de persones de 75 anys i més del barri.

Clica sobre la “i” a la part superior del mapa per conèixer totes les seves funcionalitats

Visualitza el mapa més gran 

Taxa persones amb Pensió No Contributiva (PNC) per 1.000 habitants per barri. Barcelona 2017

Les pensions no contributives són uns ingressos econòmics mensuals que l'Estat garanteix a aquelles persones que no tenen recursos suficients per la seva subsistència i no poden acollir-se (per manca de cotització a la Seguretat Social) a les pensions contributives.

Les pensions no contributives, atenen dos col·lectius: persones grans i persones amb discapacitat.

L’indicador mesura el nombre de persones amb Pensió No Contributiva (PNC) per cada 1.000 habitants del barri. A través del mapa es pot observar la diferent intensitat en la relació entre les persones amb PNC i els habitants del barri. A més, també es poden consultar les taxes de PNC desagregades segons tipologia, d’invalidesa o de jubilació.

Clica sobre la “i” a la part superior del mapa per conèixer totes les seves funcionalitats

Visualitza el mapa més gran 

Índex Sintètic de Desenvolupament/Vulnerabilitat Social (ISDVS)-2011-2015

L’índex resumeix l’estat de cada àrea geogràfica analitzada combinant tres dimensions bàsiques del Desenvolupament/Vulnerabilitat: Salut, Educació i Economia.

Ajuntament de BarcelonaÀrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBIContactaAvís legal Accessibilitat