Innovació social

Innovació social

Innovar és aportar novetats, és fer les coses de manera diferent. En l’àmbit social, innovar a l’hora d’abordar els reptes, problemes i oportunitats de Barcelona implica transformar la realitat repercutint en el benestar de la ciutadania, especialment en les persones més vulnerables, que sovint queden fora de les formes tradicionals d’afrontar els problemes. Innovar significa crear nous serveis o iniciatives que millorin la vida de les persones.  

Aquest apartat web recull els projectes d’innovació social liderats des de l’Àrea de Drets Socials. Tots amb l’objectiu de donar resposta a algun problema social existent o amb la finalitat de millorar la resposta actual al problema, es classifiquen en les següents tipologies:

  • Habitatge i accessibilitat
  • Envelliment i salut
  • Renda i inclusió
  • Ocupació i educació

Per últim, TIC, organització i coneixement aplega les innovacions tecnològiques, de recerca i coneixement i les organitzatives.

A la pàgina de cadascun dels 82 projectes existents s’explica de què es tracta, quins actors clau i accions principals té, el problema al qual dona solució i els seus objectius. Així mateix, s’hi indica el calendari i el pressupost i l’estat del projecte (en curs, consolidat, acabat).

Ajuntament de BarcelonaÀrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBIContactaAvís legal Accessibilitat